Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA PREGOVARATI
Povratak na članak

Mnoge u Njemačkoj očekuje povišica, a stručnjaci imaju dobre vijesti: Evo kolika će biti

Određeni pokazatelji govore o tome da će se najkasnije od 2023. godine broj raspoloživih radnika postupno smanjivati, što znači da će se u budućnosti tvrtke natjecati za sve manji broj radnika.

Komentari 1

WI
wisnja7
12:42 17.01.2022.

Da u Njemačkoj je isto sve poskupjelo ali i plaće idu gore, npr. Ulje jis uvijek možeš kupiti za 10,11 kn (1,57 euro) nakon poskupljenja u Hrvatskoj ga nema po toj cijeni vise. Ovaj članak bi trebao pročitati Gosp Plenkovic pa da prestane pričati gluposti jer svaki njegov nastup je parada apsurda i samohvale a ničeg realnog . Od obnove ništa, od normalnog života za gradjane ništa, , nema Drtave koja toliko godina drži privatne račune gradjana blokiranima i koji se nikada neće naplatiti, a da trebali smo biti mala Švicarska a sada će Hrvati biti dio švicarske jer se otvara i tamo polje rada za Hrvate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.