Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mnoge se obitelji trebaju zamisliti nad slučajem Komšić

Kazna od 30 godina zatvora trebala bi otrijezniti sve koji su oblikovali život mladića.

Komentari 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:07 10.04.2018.

tu cijelu bolesnu obitelj u zatvor zbog lažnog svjedočenja!di je sad dorh???i onda oduzet putovnice i deportirat iz hrvatske!

VL
DE
denis77
11:43 10.04.2018.

Pa kaj su mislili i 30 Godina je malo za tog monstruma ako im se ne svida u Hrvatskoj nek idu odakle su dosli a da se mene pita 40 godina i da rikne u buksi i da ga redovno gadaju u bulju ostali zatvorenici

VL
DP
d.pia
11:29 10.04.2018.

lomaca

VL
SE
serđo12
14:12 10.04.2018.

skupo ce biti hraniti ga 30 godina!neka ga otac ili drzava iz koje je dosao hrane 30 godina!

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
13:23 10.04.2018.

Elektricna stolica.

VL
BE
Bel
11:38 14.04.2018.

Tocno. Nasilje je postalo oblik zivota. Ali tko je tome kriv? Da li obitelji? Neke svakako, ali njihova krivica je da odgajaju bahate narcise tipa Davida. Krivica za porast nasilja u drustvu je gotovo iskljucivo na pravosudju. Uvjetne, nikakve, male kazne... danas citamo da je tuziteljstvo smanjilo kaznu otmicarima koji su oteli i mucili, prebijali zenu i polijevali je sumpornom kiselinom. Zena koja je to radila je dobila zamislite UVJETNU kaznu! Kakva je dakle poruka? Maloljetnici samo tucite druge, nitko vam nista ne moze, nasilnici i barabe samo napadajte sve zivo oko sebe, isplati se nekom polomiti rebra i dobiti uvjetnu. Ubojice samo naprijed, nakon odsluzene trecine kazne mozes van. Pa jeste li vi gospodo u drzavnim tijelima oravosudja potpuno izgubili kompas? Ja vise nikad necu izaci na izbore, osim ukoliko se ne ukaze neka stranka koja ce u svoj program staviti izmjene kaznenog zakona po tipu americkih kazni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.