Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlače se

Mljekari nakon 15 dana blokade oslobodili ulaz u Dukat

mljekari (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/6
29.02.2012.
u 12:07

Borbu za očuvanje željene cijene mlijeka mljekari nastavljaju pravnim putem

Nakon 15 dana prosvjeda i blokada prometnica nezadovoljni mljekari počeli su se povlačiti s prosvjednih punktova.

Tijekom prijepodneva deblokirana je i Čavićeva ulica u Zagrebu u kojoj se nalazi tvornica Dukat. Mljekari su uključili traktore i polako krenuli prema svojim kućama.

Kao što smo već jučer pisali, borbu za očuvanje željene cijene mlijeka mljekari nastavljaju pravnim putem te su najavili tužbe protiv osoba u ministarstvu i prerađivačkoj industriji.

– Odlučili smo odustati od prosvjeda po savjetu našeg odvjetničkog tima kojem smo dali da pregleda ugovore koje smo potpisali s Dukatom definirajući 2009. godine otkupnu cijenu mlijeka. S obzirom na to da su u Dukatu jednostrano odlučili promijeniti cijenu mlijeka, mi ćemo ih tužiti, a odvjetnici su nam poručili da ćemo pobijediti – kazao je uoči polaska kući sa zagrebačkih barikada Antun Laslo, predsjednik Zajednice Udruga seljaka Slavonije i Baranje.

Komentara 64

Avatar Rambo
Rambo
15:24 29.02.2012.

naplatiti im....i štete....i kazne...

DU
Deleted user
13:40 29.02.2012.

Čejen Rambo nadam se sisto tako da ćeš nam objasniti zašto Čačićev hotel neplaća svoje radnike?

TI
tintilinic100
13:53 29.02.2012.

Ovo je valjda prvi puta u povijesti Hrvatske da vlada nije popustila prosvjednicima. Konačno imamo vladu koja ne odstupa od svojih odluka. Ako novca nema.. onda nema novca niti za poljoprivredu. Zna se kakav je proračun donesen, i ne odstupa se od njega. Svaka čast Milanoviću i njegovim ministrima. Neki ljudi jednostavno nikako da shvate da smo u krizi i da svatko mora stisnuti zube. Tako i poljoprivrednici. Poslana je jasna poruka da se nered i bezvlašće neće tolerirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije