Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekao da Plenković radi veličinu od sebe
Povratak na članak

Mlinarić: Branitelji su stvarali slobodnu Hrvatsku dok su diplomati ispijali vino po sastancima

Mlinarić je upozorio da, da danas pitate Ministarstvo branitelja i hrvatsku državu koliko je ljudi prošlo kroz logore, oni to ne znaju, no naglasio je kako ipak postoji popis u Ženevi te zaključio: ''Ja to ne tražim zbog sebe. Ja sam bio vojnik i bio sam spreman na sve. Ali ona djeca od 16 godina, one žene koje su bile silovane po logorima, neprihvatljivo je njih prepustiti samima sebi i odbaciti, pustiti ih niz vodu i reći 'Baš nas briga za vas, nećete dobiti ništa, neće se ni znati da ste bili po logorima, jer je to netema''.

Komentari 5

IF
I_Fotez
16:42 13.04.2023.

Poštovani da nije bilo rata ti takozvani jednomjesečni ratnici nebi imali niti biciklin. Za vrijeme srpske agresije na sam radio za vas isto kao što radim i sada iako sam u mirovini ,a tiStipo samo laj jer rat ti je dao sve ti takovi jednodnevni ratnici samo me nemojte maltretirati da ste me oslobodili ,tebi je jako dobro i još sereš i to jako

VL
Avatar Maks:
Maks:
15:39 13.04.2023.

Penavin "general i glavni intelektualac.

VL
ER
erosaonogasvijeta
04:51 14.04.2023.

Gospodine Mlinaricu rekli ste 100% istinu. Na zalost "vladari" vas ne cuju. Narod jos uvjek zivi u sjeni komunizma pa misli da je to u redu. Velika vam hvala sto se zrtvovali za Hrvatsku. Neka Vam Bog da srecu i dugi zivot.

VL
VO
volimnju
20:01 13.04.2023.

ginuli su najbolji, da bi vladali najgori

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.