Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvava svadba

Mladoženju usred vjenčanja ubio mladenkin bivši dečko

Indija, ubojstvo
Screenshot YouTube
22.01.2013.
u 16:05

Gosti su odmah uhvatili ubojicu i pretukli ga do smrti, a mladoženja je na mjestu preminuo

Ono što je trebalo biti slavlje, pretvorilo se u tragediju u indijskom mjestu Halisahar, udaljenom 65 kilometara od Kalkute. Ondje je u subotu usred vjenčanja ubijen mladoženja Prabir De (22) i to uoči tradicionalnog indijskog rituala stavljanja točkice na čelo, a sve je zabilježeno i kamerom.

Pištoljem je u njega pucao mladenkin bivši dečko Rajib (28) kojeg su gosti svadbe odmah uhvatili i pretukli ga. Mladoženja je odmah prevezen u lokalnu bolnicu, no preminuo je. Ozljedama je podlegao i ubojica.

>> Mladoženja se porezao na čašu i iskrvario na putu do bolnice

Ključne riječi

Komentara 3

KO
kopp29
09:55 23.01.2013.

indija je jedna od zemalja u kojoj vlada manjina tajkuna,a ostalih 900 milijuna su siromaci.....to je vise interesantno.

Avatar flegmatik
flegmatik
17:51 22.01.2013.

Ljubav je bol.

DO
Dongfeng
18:44 22.01.2013.

Nevezano uz ovu temu, ali koji je razlog trenutne opsesije medija sa Indijom? Podsjeca me na propagandu protiv Kine uoci americkih predsjednickih izbora. Svih ovih vijesti iz Indije je jamacno bilo i prije pa se nisu pojavljivale, a sad po jedna dnevno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije