Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lazarevo, Srbija
Povratak na članak

Mladićev rođak: Ne bojim se uhićenja, nemam od čega bježati

Protiv Branka Mladića još uvijek nije pokrenuta istraga iako je skrivao rođaka Ratka

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:54 14.09.2011.

boli me dupe koga budu ili ne budu srbi hapsili, ako budu njega unda moraju i pohapsit se one koji su ga smjestili i drzalu u manastiru melani hehehehe-boli me dupe za njih

VL
Avatar cro1com
cro1com
11:12 15.09.2011.

Dok je terozirao se je smijao, a sad je malo tuzan? (NEMA LIJEKA PROTIV CELAVOSTI) :)

VL
Avatar kobra11
kobra11
12:56 15.09.2011.

PROGNANI U „OLUJI\" TRAŽE 10,4 MILIJARDE DOLARA Američki sud prihvatio srpsku tužbu za „Oluju\" Dobra vest - Federalni sud u Čikagu oglasio se nadležnima da vodi proces protiv američke vojne kompanije L-3 MPRI, koja je obučavala hrvatsku vojsku i omogućila joj nabavku oružja. U obrazloženju konstatovano da tužba ima i dubinu i ozbiljnost

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
14:38 15.09.2011.

Mladića \"Međunarodni sud pravde\" tereti samo za bombardiranje Sarajeva i zločina u Srebrenici, a istovremeno ga ne tereti za zadarsko i šibensko zaleđe te za granatiranje Požege. Ne bi me čudilo da zlikovac dobije 24 godine, kao general Gotovina koji je branio našu domovinu Hrvatsku. Osobno predviđam da će Mladić umrijeti prije izricanja presude jer je poput svojih \"pajdaša\" Šešelja, Miloševića i Karadžića pretvorio suđenje u cirkus. Kaže Haški sud \"Zločini na području bivše Jugoslavije\". Što je to bivša Jugoslavija? Je li rat možda bio u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Skopju, Podgorici, Mariboru? I to je \"bivša Jugoslavija\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.