Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurd

Mladića u kolicima vještačili na ulici jer nije mogao ući u zgradu

Nadica Bjelčić
Foto: Facebook/Nadica Bjelčić
04.10.2018.
u 22:53

Nadica Bjelčić iz Zagreba sa sinom i suprugom stigla je na vještačenje, no nisu mogli ući u zgradu Zavoda

Nadica Bjelčić iz Zagreba doživjela je neugodno iskustvo u Zavodu za vještačenje u koji je došla s 18-godišnjim sinom Denisom koji boluje od cerebralne paralize najvišeg stupnja te ima oštećen vid.

Ona je sa suprugom i sinom došla pred zgradu u Mihanovićevoj ulici, no nisu mogli uči unutra jer mladiću nitko nije mogao spustiti rampu kako bi prošao invalidskim kolicima, pišu 24 sata.

Naime, u prostorijama zgrade nalazi se Zavod za mirovinsko osiguranje koje je u prizemlju, Zavod za vještačenje koji se nalazi na prvom katu i Poliklinika za reumatske bolesti, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja koristi prostorije u podrumu, a da bi se došlo do prostorija poliklinike mora se spustiti niz dvadesetak stepenica. Uz stepenice se nalazi i rampa namijenjena za osobe s invaliditetom, no za nju je potreban ključ.

– Kada uđete kroz glavni ulaz u prizemlju dolazite do zavoda za mirovinsko osiguranje. Tamo je portir koji jedini ima ključ za pokretanje rampe. Dok sam pričekala vani sa sinom, muž ga je otišao pitati da nam pokrene rampu i pomogne na što je on odgovorio da se ne smije pomaknuti s mjesta, a ne smije nikome drugome predati ključ – kaže Nadica.

Na kraju su doktorica i socijalna radnica vještačenje tijela na njezinom sinu obavile na ulici.

Komentara 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:15 04.10.2018.

nevjerojatno!sramota!

SD
sdpesticid
00:16 05.10.2018.

hdz&sdp&hns&sdss...

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:56 05.10.2018.

A da li smije portir za vrijeme radnog vremena otići na wc ili ste mu ugradili kateter???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije