Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVAR
Povratak na članak

Mladića gurnuli sa šetnice na stijene: 'Mogao je netko poginuti'

Sezonski radnik pri padu na stijene zadobio je brojne ozljede glave, ruku, desnog ramena, te se oporavlja

Komentari 4

DU
Deleted user
11:10 27.08.2019.

Grad Hvar je kompletno, znači Zimmer frei happy; podređen partijanerskom turizmu - tako nešto se onda može i očekivati jer pijani, nadrogirani i frustrirani (suva k... kako vele u susjedstvu) se vračaju zorom i bauljaju. Nema se snage za obračun s takvim tipom turizma, gdje primjerice imate zapadni dio grada, Hula hula plažni bar širi cjelodnevno nesnosnu buku u tom bas ritmu - okruženje su pak mediteranske vile i čak drž. rezidencija (vila Novak). Nitko u njma ne može ni zadrijemati od cjelodnevnog partijanja usred gradske plaže. Protok gotovine je zato ogroman, prije par godina je cirkulirao podatak ga dnevno zaštitari pune bankomate u gradu s 5 mil. kn pa sad računajte sami, a gdje su kartice.

VL
Avatar Analizator
Analizator
11:42 27.08.2019.

Jel opet britanske ustaše terorišu srpsku nejač?

VL
Avatar Ronin
Ronin
16:57 27.08.2019.

Sezonski radnik? Hmmmm......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.