Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRETAN ŠTO SAM ŽIV'
Povratak na članak

Mladić, žrtva tučnjave u kojoj je sudjelovao Culejev sin, oslijepio od ozljeda

Ivan je trenutno nezaposlen, jer mu je u trenutku napada istjecao ugovor na određeno u jednoj županjskoj tvrtki u koju je trebao biti primljen na neodređeno.

Komentari 19

DU
Deleted user
15:19 09.03.2019.

Kako to da nema medijske hajke na ove drage mladiće kao na Daruvarca? Ako je on dobio 5 godina, koliko će onda dobiti ovi umilni mladići što su ovog gore pretvorili u biljku i slijepca koji će do kraja života biti na teret poreznih obveznika?

VL
ZA
zagabria1
15:11 09.03.2019.

Političari su najveće zlo ove države i naroda

VL
Avatar LieDetector
LieDetector
13:04 09.03.2019.

Srami se Culeju! Sto si ucinio za ovog mladica i njegovu obitelj?! Sramota! Nadam se da ce im netko pomoci. Ovo je tragedija. Culej bi trebao minimalno dati neopozivu ostavku nakon ovoga samo tako bi mogao spasiti nesto malo vjerodostojnosti.

VL
DU
Deleted user
13:45 09.03.2019.

Što reći:Stevo Culej bravar iz Vinkovaca koji se domogao moći u stanju se do besvijesti deračiti i gluparati, ali nije bio u stanju odgojiti niti usmjeriti svoje dijete (djecu). On ne pokazuje niti malo sažaljenje niti empatije, a eto velika je pretpostavka da je ozlijeđeni i onesposobljeni za budućnost mladić Hrvat. Tko će na koga nego Hrvat na Hrvata. U Saboru sjedi i drugi veliki domoljub iz Virovitice sa sličnom obrazovnom i odgojnom biografijom prije rata specijalizirani rudarski radnik. a sada također uvaženi saborski zastupnik i gospodin. I oni nam sa visine kroje državu. Pa nije niti čudo da smo tu gdje jesmo jer takovi se ne daju i koče svaki poticaj napretku. Zasigurno nisu pročitali jednu knjigu u životu. E moji bečari socijalizam je bio pun takvih međutim većina se izdigla i završila neku školu (Manolić, Boljkovac...). ali se zato ovi demokrate ne daju, ali i ustrajno koče sposobne. To je danak demokraciji.

VL
Avatar LieDetector
LieDetector
13:19 09.03.2019.

Moj je sin nazočio samom događanju. Došao je tamo kada se situacija razvila u negativnom smjeru, ali nije imao nikakvog fizičkog kontakta s oštećenom osobom ni u jednom trenutku. Sve ostalo su novinarske insinuacije, tko zna čime potaknute, ali su takvi zaboravili da tamo postoji videonadzor i na snimkama se sve vidi. Točno se vidi da moj sin nije imao nikakav kontakt s ozlijeđenim. Štoviše, on je čak smirivao situaciju i pokušavao spriječiti taj nemili događaj – rekao nam je Culej, najavivši kako se sprema podnijeti kaznene prijave za klevetu i duševne boli protiv svih koji su njegovog sina javno doveli u vezu s pretučenim mladićem. Culej nam je kazao i kako je osobno odvezao sina u srijedu u vinkovačku policiju, gdje je ovaj dao iskaz i potom pušten kući. - Od policije očekujem da utvrde sve okolnosti samoga događaja, ali i kako je do njega došlo. Odgovorno tvrdim da moj sin tog dečka nije taknuo, niti je njega itko taknuo. Dakle, u tučnjavi nije sudjelovao i pogotovo ne stoje priče da je on udario bocom u glavu i cipelario tog mladića. S obzirom da očekujem nastavak pljuvanja po meni i mojoj obitelji od policije ću tražiti da mi omoguće javnu objavu snimke s video nadzora kako se ne bi nastavilo iznošenje laži – poručio je Culej čije je riječi potvrdila i istraga PU vukovarsko-srijemske, a koja je pokazala da Domagoj Culej nije nanio tjelesne ozljede Ivanu i njegovom kumu. Policija je, naime, zahvaljujući video snimci i ispitivanju sudionika identificirala svih 13 sudio

VL
VA
Valer
13:06 09.03.2019.

Hdz zna, hdz može.

VL
SH
Stevo.Hasanbegovic
13:15 09.03.2019.

Kako je Stevo isti dan dobio snimku tučnjave? Zar to nije ilegalno?

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
13:06 09.03.2019.

Okupatori malte, siluju, kradu, gaze i ubijaju,...nesmetano.

VL
AN
antonelić
13:49 09.03.2019.

u mnoge mlade dječake uvukao se nečastivi sotona te rovari po njihovim dušama , a vrlo često i u djecu političara domoljubno-vjeroljubne provencijencije ( culej , đakić , korade , šeks npr ) ... jedini lijek je šiba i to preventivno dok su još mladi ... ne bi bilo loše primjeniti šibu i na tate ...

VL
MX
Mister X
11:11 10.03.2019.

Mladić, žrtva tučnjave u kojoj je slabo "sudjelovao" , oslijepio od ozljeda.. Što reči dok pravi Hrvati odgajuju djete kako treba za Balkan da se zna suprostaviti braniti biti pravi Branitelji. Rukama nogama i sa borilačkom viještinom . Neki spavajuu i puste djete na ulicu več ako se nezna oduorijeti rukam nogama puste ga bez noža ili određenog pribora sada plač nama koji smo dužni ? što da ga doživotno lječlimo ? Svako tko voli svoje djete zna ga i odgojiti na vrijeme za branitelja sebe Hrvta i Hrvtske ujedno.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.