Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA NIJE UKRAO

Mladić ušao u dvije kuće i kopao po stvarima, u bijegu od policije pao s krova

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
19.09.2023.
u 09:32

Maloljetnik je hitno prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je zadržan na liječenju, a nastavlja se utvrđivanje okolnosti incidenta

U nedjelju nešto prije 23 sata 83-godišnja žena iz općine Bilje nazvala je policiju jer je oko obiteljske kuće vidjela nepoznatu osobu.

Dolaskom na mjesto događaja, službenici su uočili osobu koja se penjala po krovu kuće u smjeru susjednog dvorišta, pri čemu je u jednom trenutku pala. Ulaskom u susjedno dvorište policijski službenici su na betonu zatekli mlađu mušku osobu u besvjesnom stanju.

Obavljenim očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđeno je da se radi o maloljetniku koji je 17. rujna oko 22,40 sati kroz otvorenu kapiju ušao u zajedničko dvorište obiteljskih kuća u vlasništvu 83-godišnjakinje i 59-godišnjakinje, te potom ušao u kuće i preturao po stvarima nakon čega je izašao ništa ne otuđivši.

Maloljetnik je hitno prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je zadržan na liječenju, a nastavlja se utvrđivanje okolnosti incidenta, izvijestila je PU Osječko-baranjska.

VIDEO Policija traži osobe sa snimke zbog krađe u Splitu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije