Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj se svidjelo

Mladić skočio u more i zajahao 9-metarsku kitopsinu

kitopsina
Screen shot Youtube
17.06.2013.
u 09:31

19-godišnji Amerikanac skočio je u more te uhvatio kitopsinu za peraju i zaplivao s njom

Neustrašivi mladić iz Floride, Chris Kreis zaplivao je s jednom od najvećih riba na svijetu, 9-metarskom kitopsinom.

Ovaj hrabri 19-godišnjak ugledao je ogromnu kitopsinu, skočio s broda u more, uhvatio je za peraju, te priuštio sebi nezaboravnih 20 sekundi plivanja na \"leđima\" nježnog diva. Prijatelji s broda u nevjerici su vikali \"Bravo Chris\", \"Genijalno\".

- Kad sam je uhvatio i zajahao, počela se kretati, osjetila je povlačenje, a ja sam osjetio da me ne želi na svojim leđima, pa sam ubrzo pustio\', ispričao je 19-godišnjak za američke medije, piše The Telegraph.

No, s obzirom kako su u blizini zamijećene puno opasnije vrste, hrabri Chris je požurio nazad u sigurnost broda. Njegov je prijatelj snimio čitavu avanturu, a video je uskoro postao prava senzacija na YouTubeu.

>>Nevjerojatan video! Pas spasio svoja dva trenera u zadnji trenutak!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije