Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'previše je pričala'

Mladić s osmjehom na licu spržio mačku u mikrovalnoj

'mikrovalna_nnn_sce_605011'
''
04.10.2012.
u 21:47

Brutalno smaknuće odigralo se u prihvatilištu za beskućnike John Room House, a ostali stanari kasnije su priznali da u početku nisu povjerovali mladićevu priznanju

Britanac Jamie Blake (19) zgrozio je gradić Thetford nakon što je prijateljima priznao da je krajem rujna u mikrovalnoj spržio mačku lutalicu jer mu je životinja \'\'govorila\'\' stvari koje nije htio čuti, piše Daily Mail.

Brutalno smaknuće odigralo se u prihvatilištu za beskućnike John Room House, a ostali stanari kasnije su priznali da u početku nisu povjerovali mladićevu priznanju. On je pak objasnio da se na taj čin odlučio jer mu je mačka govorila da je njegovu majku heroinom trovao njezin bivši partner koji je u međuvremenu preminuo.

- Navodno se smijao kada je sve prepričavao ostalim stanarima. Veselo im je rekao da je mačku pune tri minute pržio u mikrovalnoj - kazala je tužiteljica Sarah-Jane Atkins pred sudom koji će kaznu za ubojstvo nedužne životinje izreći krajem mjeseca.

Blakeova socijalna radnica posvjedočila je kako mladić ima problema s ovisnošću o drogama te da u trenutku zločina vjerojatno nije bio uračunljiv. Ustanovljeno je i da je ranije pokrao jednu trgovinu zbog čega je osuđen na četiri tjedna zatvora.

>>Neviđena okrutnost: U napušteni bunar bacili dva živa psa

Komentara 4

DR
drznedaj
22:07 04.10.2012.

velike su sanse da ce jednog dana tako raskomadat dijete ili nekog drugog. Taj je dokazao da je potencijalni ubojica i takvi bi trebali odmah na promatranje i u ludaru dozivotno

BO
boston
22:39 04.10.2012.

U tom slucaju, nezaposlenost bi se drasticno smanjila, a guzve u saobracaju totalno nestale....

SM
siki_miki
23:40 04.10.2012.

Trebao je umjesto macke proprziti stakora pa mu ne bi nitko nista ni prigovorio (a ista stvar, ne ?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije