Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu ovo trebalo

Mladić napravio veliku pogrešku kada je išao podignuti vozačku: Sada će teško doći do nje

vozač
Pixabay/Ilustracija
10.08.2023.
u 09:45

Prema priopćenju za javnost policijske uprave Landau, 18-godišnjak je u petak ujutro krenuo vozilom prema Uredu za izdavanje vozačke dozvole kako bi preuzeo svoju vozačku dozvolu...

Prije nego je i preuzeo svoju vozačku dozvolu, 18-godišnji mladić iz Kandela, u njemačkoj Saveznoj zemlji Falačko-Porajnje, ju je izgubio. I to dok je bio na putu prema Uredu za izdavanje vozačkih dozvola policijske postaje Landau. Napravio pogrešku zbog koje će sigurno dugo žaliti.

Prema priopćenju za javnost policijske uprave Landau, 18-godišnjak je u petak ujutro krenuo vozilom prema Uredu za izdavanje vozačke dozvole kako bi preuzeo svoju vozačku dozvolu, javlja Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

Dolazeći iz Kandela, vozio je autocestom A65 u smjeru Landaua. Iznenada je vozilom u desnom zavoju izletio s ceste i oštetio branik. Kad je stigla policija, mladić im je rekao da se samo htio odvesti do Ureda za izdavanje vozačkih dozvola kako bi tamo podigao svoju vozačku dozvolu. Policijski službenici su mladića testirali na alkohol, a test je pokazao kako u organizmu ima 1,49 promila alkohola.

Zabranjen mu je nastavak vožnje, oduzeti dokumenti o privremenoj vozačkoj dozvoli, protiv njega pokrenut kazneni postupak, a preuzimanje vozačke dozvole, kako su naveli policajci, “odgođeno je do daljnjeg”.

Mladić će se sad itekako pomučiti da dođe do svoje vozačke dozvole.

Video: Šleper se okretao na A1, vozač 'šišao' preko rotora: Pogledajte lude manevre na našim cestama

Komentara 1

Avatar mustafa1
mustafa1
10:50 10.08.2023.

za takve stvari ne treba ici u njemacku,ima toga i kod nas. jedan moj poznanik alkoholicar je izgubio vozacku dozvolu zbog alkohola i kad je kazna istekla sjeo je u auto i otisao po vozacku u policijsku stanicu. u policijskoj stanici su vidjeli da je opet pijan i dali su mu da puse i napuhao je oko 3 promila i vozacka je ostala i dalje u policijskoj stanici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije