Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod novog marofa

Mladić na nizbrdici pretjecao automobil, izletio u šumu i poginuo

14.07.2023.
u 08:23

Vraćajući se na svoj, desni prometni trak, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem

Policija je danas objavila detalje o prometnoj nesreći u kojoj je jučer poginuo 24-godišnji vozač. U Gornjem Makojišću kod Pake, upravljao je osobnim vozilom državnom cestom D-3 iz smjera Novog Marofa u smjeru Pake.

– Prilikom silaska s nizbrdice i pri izlasku iz desnog zavoja, na ravnom dijelu ceste započeo je pretjecati osobno vozilo koje se kretalo ispred njega. Vraćajući se na svoj, desni prometni trak, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem, pri čemu se vozilo zanijelo i sletjelo izvan kolnika u desno, u šumu, gdje je desnim bočnim dijelom i krovom vozila udarilo u nekoliko stabala – kažu u policiji. Vozač nije bio vezan

Komentara 8

DU
Deleted user
08:54 14.07.2023.

Ko mu je kriv nije trebao preticati pa bi bio ziv.

EX
Exar89
11:07 14.07.2023.

Da je bar bio vezan, ali valjda je bio prevelik frajer za to.

KI
kingtom
09:19 14.07.2023.

Problem su i autoškole, nije auto za svakoga.....a svi prolaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije