Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u pokušaju

Mladić koji zlostavlja svoju obitelj na parkiralištu napao susjeda

'crna...zagreb...27.05.2005. redakcija - ilustracija noz snimio:marko lukunic'
'marko lukunic'
14.08.2012.
u 11:31

Policija je obavila očevid, pronašla nož i izuzela tragove te vrlo brzo pronašla 25-godišnjeg napadača

Aljoša Z. (25) sinoć je oko ponoći napadnut nožem u Velebitskoj ulici ispred kućnog broja 64. Nakon što ga je policija pronašla, hitno je prevezen u KBC Split, a kako neslužbeno doznajemo ima dvije rane na sljepoočnici i ruci koje su za sada, ako ne dođe do nekakvih komplikacija, okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nesretnog 25-godišnjaka nožem je napao susjed, vršnjak Marko K., nakon što se Aljoša Z. parkirao pred kućom.

Policija je obavila očevid, pronašla nož i izuzela tragove te vrlo brzo pronašla 25-godišnjeg napadača nad kojim se provodi kriminalističko istraživanje.

Marko K. će, doznajemo, biti kazneno prijavljen zbog ubojstva u pokušaju, a već je prijavljivan zbog nasilja u obitelji i narušavanja javnog reda i mira. Po kvartu u kojem dvojac stanuje priča se kako je Marko K. maltretirao članove svoje najuže obitelji.

Ključne riječi

Komentara 5

SI
silversurfer22
12:53 14.08.2012.

..po lojtrici gor a po užetu dol...

Avatar tkozna
tkozna
12:53 14.08.2012.

Mislim kvaliteta novinarstva, čitatelj treba zaključiti da je samo u Splitu Velebitska ulica i onda znati u kojem se gradu dogodio zločin, mislim stvarno ili svi znaju ovog krelca pa ne treba novoditi grad.!?

SA
sadmeimasadmenema
14:14 14.08.2012.

Je,gre va pržun osin ako mu tata ne sridi na sudu ka ća je to ućinija šjor Đakić svojen mulcu koji je također tija ubit čovika pa je na kraju dobija 3 godine uvitno , ka da ni bija pokušaj ubistva vengo nanoše nje tiški ozlida lai ni to vengo se mali zalitija s autonobilon iz zajebancije. Ča ćete, mlado ludo. Evo tebi uvitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije