Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao 2,16 promila alkohola

Mladić bez položenog vozačkog ispita i pod zabranama skrivio prometnu nesreću

Ilustracija
Filip Kos/PIXSELL/Ilustracija
17.07.2023.
u 11:50

Ulaskom u lijevi oštri zavoj zbog neprilagođene je brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste prešao u desno i naletio na uzdignuti asfaltirani nogostup i prednjim dijelom vozila udario u prometni znak, a nakon toga u stablo

U selu Jerovcu u Varaždinskoj županiji dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Mladić (21) pod utjecajem alkohola od 2,16 promila alkohola u krvi upravljao je osobnim vozilom bez položenog vozačkog ispita bilo koje kategorije u vrijeme kada mu je zbog sakupljenih negativnih prekršajnih bodova izrečena "zabrana podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole", te pod zaštitnom mjerom "zabrane upravljanja vozilima B kategorije".

Ulaskom u lijevi oštri zavoj zbog neprilagođene je brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste prešao u desno i naletio na uzdignuti asfaltirani nogostup i prednjim dijelom vozila udario u prometni znak, a nakon toga u stablo. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 19-godišnji putnik iz vozila. Nakon prometne nesreće 21-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, no pronašli su ga policajci nedaleko mjesta nesreće.

VEZANI ČLANCI:

S obzirom da je 21-godišnjak višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a prijetila je i opravdana bojazan da će nastaviti kršiti zakon, uhićen je i priveden. Privremeno mu je oduzeto vozilo. Nakon prekršajne obrade doveden je sucu prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu koji mu je odredio zadržavanje 10 dana u zatvoru.

VIDEO Četveročlana obitelj s kolicima preskakala ogradu brze ceste usred noći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije