Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Mladić (21) se BMW-om zabio u kamion, poginule dvije djevojke

prometna (1)
Duško Mirković/Pixsell
15.10.2011.
u 12:11

U stravičnoj nesreći je ozlijeđeno još troje putnika iz automobila, a jedna je djevojka ozljedama podlegla u bolnici

Dvije su djevojke poginule, a dvoje je mladih teško ozlijeđeno – tragična je to bilanca prometne nesreće koja se nešto prije ponoći s petka na subotu dogodila na 87. kilometru autoceste A4 kod čvora Popovec u smjeru Zagreba.

Nesreću je skrivio 21-godišnji vozač za upravljačem BMW-a, model 530, zagrebačkih pločica, koji je prednjim dijelom vozila zahvatio stražnji dio teretnog automobila srpskog državljanina, kojim je upravljao 40-godišnjak.

Još nije poznato što je prouzročilo ovu tešku nesreću i kojom se brzinom kretao BMW, ali se pouzdano zna da to, ovoga puta, nije bio alkohol jer je alkotest pokazao da je mladi vozač bio čist kao suza.

Na mjestu nesreće poginula je 17-godišnjakinja, čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Druga djevojka, 19-godišnjakinja, ozljedama je podlegla u deset ujutro u KB-u Dubrava. Neurokirurg, koji joj je pokušao spasiti život, rekao je da se tako teške ozljede rijetko viđaju.

Preostala dva suputnika iz BMW-a (jer u vozilu je bilo pet mladih ljudi u dobi od 17 do 23 godine iz okolice Vrbovca i iz Sesveta) također su na intenzivnoj njezi u KB-u Dubrava, s tjelesnim ozljedama koje su toliko teške da policijski službenici tijekom jučerašnjeg dana nisu uspjeli uzeti njihove iskaze. Zasad su im jedini sugovornici dvojica vozača – srpski državljanin i 21-godišnji vozač moćnog BMW-a koji nisu ozlijeđeni.

Komentara 44

CH
chemica
12:59 15.10.2011.

Sva sreća da se zakucao u kamion pa sada ne plače majka koja svom djetetu nije mogla kupiti ovakav tenk.

OB
-obrisani-
13:13 15.10.2011.

odkod jadnomo posrancu od 21 ljeta bmw??????????????

X2
xychhr-200
12:54 15.10.2011.

. A koji su to još neutvrđeni razlozi...??? Ako se je zabio u kamion, znači da se zabio odostraga, što opet znači da je vozio jako velikom brzinom... prema tome što se tu još ima utvrđivati...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije