Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Mladić (21) preuzeo devet tona sekundarnih sirovina pa vlasniku tvrtke dao lažnu adresu

sigurnost,policija,Vukovar
Foto: Branimir Bradarić
29.10.2014.
u 13:05

Oštetio je vlasnika tvrtke za nekoliko desetaka tisuća kuna

Mladića (21) iz Nove Gradiške sumnjiči se kazneno djelo prijevare. Naime, on se lažno predstavio kao vlasnik obrta koji otkupljuje sekundarne sirovine te je sa 82-godišnjim vlasnikom tvrtke s umaškog područja, početkom listopada, dogovorio otkup otpadnog materijala.

Nakon postignutog dogovora, 21-godišnjak je preuzeo oko devet tona sekundarnih sirovina, a 82-godišnjaku dao lažnu adresu za slanje računa. Mladić je tako oštetio vlasnika tvrtke za nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Većinu zarade od metala i dalje odnose ilegalni sakupljači

>> Zagrepčanin iz trafostanice na Pelješcu krao sekundarne sirovine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije