Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako će glasovati?

Mladi Vukovarci nisu za ulazak Hrvatske u EU

'plu..zgb...15.11.2007. vukovar. . . vodotoranj. . . dunav snimio:boris scitar'
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
16.01.2012.
u 11:52

Gotovo svi ispitanici znaju da se održava referendum, ali kojega će dana imati priliku reći što misle o EU zna njih 70 posto

PRONI centar za socijalno podučavanje obznanio je danas javnosti rezultate istraživanja provedenog među mladim Vukovarcima na temu njihove informiranosti o predstojećem referendumu kao i njihovim stavovima o ulasku Hrvatske u EU.

U istraživanju, koje su provodili od 4. do 13. siječnja, sudjelovala su 334 ispitanika koja su odgovarala na četiri pitanja.

Provedena anketa pokazala je da mladi Vukovarci nisu za ulazak Hrvatske u EU. Naime, 62 posto ispitanika najavilo je da će glasati protiv ulaska Hrvatske EU, njih 36 posto zaokružit će da, dok ih je dva posto još uvijek neodlučno.

Anketa je pokazala i da 92 posto mladih Vukovaraca zna da se uskoro održava referendum na kojem će građani moći odlučivati jesu li za ili protiv ulaska Hrvatske u EU. Njih 70 posto zna datum kada se referendum održava, a 82 posto ispitanih najavilo je da će izaći na referendum.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:32 16.01.2012.

To je normalni slijed, i razmisljanje mladih ljudi,ako se zna sto je ta EU ucinila da zaustavi masakr nevinih ljudi u Vukovaru.Sigurno na svim podrucjima gdje je bjesnio rat bit ce vise PROTIV od onih mjesta gdje nije bilo rata.

IS
istima
18:24 16.01.2012.

Hm..... kao da su stari Vukovarci za......

BK
B Kosa
19:25 16.01.2012.

Istina je da je EU bila neslozna i neodlucna da zaustavi stradanje Vukovara i Hrvatske Kada je Vukovar bio pod opsadom vise puta sam zvao Brisel javljo mi se neki Francuz galamio sam rekomi je \'Da nebudem uzbuden da cee oni naqmetniti sankcije Srbiji kada je Bus dobijo 3 pisma od Kralja S A rabije onda su nametli sankcije zbog bosne mi trbamo glasati za Eu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije