Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLJEDE

Mladi vozač kamiona kod Pakraca naletio na psa i sletio s ceste, prijavljen i vlasnik životinje

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marin Tironi/PIXSELL
12.11.2021.
u 09:16

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog, dok protiv 58-godišnjeg vlasnika psa slijedi prekršajni nalog zbog nedržanja životinje pod nadzorom.

Mladi vozač kamiona izvukao se s lakšim tjelesnim ozljedama iz teške prometne nesreće u kojoj je vozilom udario u psa pa sletio s kolnika.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, u četvrtak, 11. studenoga oko 21 sat u Velikom Banovcu kod Pakraca 22-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom kada mu je iz kanala na kolnik istrčao pas. Udario je u životinju te zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio u kanal, udario u metalnu ogradu i kuću u vlasništvu 77-godišnjaka, a na kraju i u prometni znak.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog, dok protiv 58-godišnjeg vlasnika psa slijedi prekršajni nalog zbog nedržanja životinje pod nadzorom.

Komentara 7

KI
kiseli
09:33 12.11.2021.

Ako te moj pas ugrize hoćeš mi oprostiti jer ja ne posjedujem to živo biće?

SV
sveznam1
09:25 12.11.2021.

Gdje u kojem zakonu pise da je jedno zivo bice posjeduje drugo da je osoba vlasnik drugog bica?Ako je usmrtio psa treba biti gonjen zbog kaznenog djela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije