Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan planeta Zemlje

Mladi umjetnici poslali poruke Zemlji Izlazećeg Sunca

zemlja05
Goran Kovačić/PIXSELL
22.04.2011.
u 14:57

Učenici i profesori ispred Radio Rijeke od 9 do 13.30 sati kiparskim i slikarskim tehnikama radili su krokije prolaznika.

Projektom "Gruda zemlje – život, misao" Škola za primijenjenu umjetnost u Rijeci obilježila je danas na Korzu Dan planeta Zemlje. Učenici i profesori ispred Radio Rijeke od 9 do 13.30 sati kiparskim i slikarskim tehnikama radili su krokije prolaznika. Druga je pak grupa učenika sa svojim mentorom, na višemetarskoj papirnatoj traci od Korza do Jelačićeva trga, crtala poruke Zemlji Izlazećeg Sunca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije