Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO I MEĐU MLADIMA
Povratak na članak

Mladi u Hrvatskoj nisu radikalizirani, ali rizik za to postoji

Mladi su u Hrvatskoj konzervativniji I nacionalno osvješteniji od svojih vršnjaka u EU

Komentari 6

BO
bolnaistina
18:52 19.10.2020.

Nisu radikalizirani,ali su jako revoltirani. Nepotizam,bulimija, nepravda, mito i korupcija.

VL
ED
edgar2
18:44 19.10.2020.

Da se psihološki izrazim, nedostaje nam, kao naciji, samopouzdanja, pa sebe vidimo gorim nego što zapravo jesmo... Svi imaju problema, posebno sada, ali je stvar kako ko podnosi taj ogroman pritisak...

VL
VE
Ventilator2
18:30 19.10.2020.

Naslov sljedećeg članka nekog eksperta;lopovi u hrvatskoj nisu zatvoreni, ali iz dobro znanih razloga ni ne boje se zatvora

VL
Avatar Idler
Idler
18:24 19.10.2020.

Mladi su mladi i samim tim buntovniji od starejših. To kaj se dogodilo na Markovem trgu more se dogodit i sutra i bilo kad....i nema veze s radikalizacijom. Anarhistični dripac je mel dostup oružju i to je to ! Tisuće mladih naokolj nit ne pomišlja na tak nekaj. Medije bi priupital sam zakaj ste Pernaru, Sinčiću i sličnima davali tolk prostora ?

VL
Avatar Jovan Deribaba
Jovan Deribaba
18:23 19.10.2020.

Ako je išo na svoju milicija šta bi onda nama uradio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.