Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezonci zrele dobi
Povratak na članak

Mladi su otišli, možda se sad nađe posla i za nas...

Najviše je školaraca i starijih, a najmanje ljudi sa iskustvom i u punoj snazi, kakve najviše trebamo, kažu poslodavci i dodaju da se umirovljenicima na četiri sata može riješiti samo dio problema s radnom snagom

Komentari 6

Avatar kenshi
kenshi
21:08 26.01.2019.

Nema veze što su mladi otišli. To ionako nisu bili podobni pa nema nade da se zaposlite ako niste podobni ili ako niste preko veze.

VL
Avatar ivo587
ivo587
00:07 27.01.2019.

kasta na vlasti dobro živi..to je bio i cilj, ostali nek čiste wc-e na moru u stranim hotelima.

VL
BA
BakaMraz
22:53 26.01.2019.

Ovaj Branko sa početka teksta, vozač kamiona i NEMA POSLA??? Pa čovječe, je li te netko silom drži u HR?? Vozače kamiona u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj traže kao suho zlato i debelo plaćaju, u Njemačkoj bez problema 3.000 Eurr neto unutar zemlje, a medjudržavne ture 5.000 Eur i to početne plaće bez dodataka, u Švicarskoj od 5.000-8.000 Franaka! Zato prestani kukati, pogotovo ne dopusti da te izrabljuju u HR za par tisuća kuna kao vozača, nego put pod noge, idi vani 5 godina i poslije si na konju, a i mirovine ćeš za tih nekoliko godina zaraditi više nego u HR za 20 godina rada.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.