Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANSKE NAMIRNICE
Povratak na članak

Zbog pandemije skromnija uskrsna košarica: Evo kako se kreću cijene mladog luka, šunke...

Naši poljoprivrednici ne žele previše riskirati s golemim količinama robe samo za jedan tjedan, nakon kojega potražnja u pravilu padne pet-šest puta, pa prevladava uvozno

Komentari 2

VU
VučedolacHrvat
10:57 01.04.2021.

Nije zbog pandemije nego zbog fašističkih mjera.

VL
SI
sisavac
13:30 01.04.2021.

u njemačkoj je u odnosu na godinu prije većina stvari skuplja i do 40%, al o tome se ne piše, valjda ni ne smije. kad mi poznanica neki dan rekla kolko je par stvari platila prošle godine, a kolko sad, baš sam se nasmijao. sirotica... nego, i kod nas poskupljuje, eto, sok za slagati, malo bolji, 28 kuna litra.... prije bio 18-19... sad za 20 kuna kupiš 0,7 litre... ako vam je skupo, proizvedite si sami, znat ćete što jedete. u čemu je štos?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.