Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PODRUČJU GORNJE VRBE

Mladi Kinez (24) krijumčario migrante: Platili mu da ih preveze do Italije

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
16.08.2023.
u 15:31

Utvrđeno da je  24-godišnjak iz  koristoljublja u automobil primio navedene osobe koje su mu platile da ih odveze do Italije - navode iz policije

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske na području Općine Gornja Vrba, dana 14. kolovoza, u jutarnjim satima,  kontrolirali su osobni automobil (talijanskih  nacionalnih  registracijskih oznaka), kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Narodne Republike Kine, u kojem su uočili tri osobe te  posumnjali u krijumčarenje osoba.

- Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PU brodsko-posavske utvrđeno je da su se u automobilu nalazila tri strana državljana, a koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku. Nadalje je utvrđeno da je  24-godišnjak iz  koristoljublja u automobil primio navedene osobe koje  su mu platile da ih odveze do Italije - navode iz policije.

Policijski službenici su  u sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeli osobni  automobil te  protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu Općinskom  državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  Protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog  sporazuma, dok je prema stranim državljanima proveden  postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti te Zakonu  o strancima.

Komentara 1

21
215794
15:54 16.08.2023.

Mozda sam neposten???? Kuda srece da nam netko hoce odvesti doticne sto dalje to bolje oprostite malo sam ljut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije