Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nedostatak liderstva'
Povratak na članak

Mladež HDZ-a: Zagreb je postao zapuštena europska prijestolnica

Mladež HDZ-a u četvrtak je objavila da je Zagreb postao zapuštena europska prijestolnica na što se, kažu, ne bi trebali naviknuti jer obitelji izdvajaju značajan dio budžeta za adekvatnu gradsku uslugu te su pozvali gradonačelnika Tomaševića da krene baviti se poslom.

Komentari 12

XA
xaron
22:05 24.08.2023.

Jedan moj projatelj ( stranac ) nedavno se vratio iz poslovnog puta u Zagreb. Znajuči da sam sa tih prostora komentirao mi je svoje utiske. Rekao mi je da grad djelije jako zapušteno. Nisam ljubitelj HDZ-a, niti oporbe - ne znaš ko je gori.

VL
LL
lijepa_li si
10:35 25.08.2023.

zašto mladež ne spominje neodvezeno drveće i granje?

VL
Avatar Bruno
Bruno
16:00 25.08.2023.

Zagrebcani uzivaju , zato su i glasali mozemo..

VL
Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
19:10 26.08.2023.

Rugala se sova sjenici, hdz unistio cijelu drzavu i sad se oni nasli komentirati!

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
10:39 25.08.2023.

Mladež HDZ -a , pljunite u ruke prihvatite se posla , mnogo stvari u čiščenju i uljepšavanju voljenog grada može se uraditi sa osnovnim alatima i rukama , ali lakše je kritizirati nego svojim primjerom pokazati kolkio volite svoj grad , a druga ne tako važna činjenica da se velika večina gradjana ne pridržava osnovnih postulata o čistoči .( svakodnevno vidjeno).

VL
Avatar borovanjiva
borovanjiva
21:59 26.08.2023.

A Hrvatska je pod HDZ-om postala siromašna i korumpirana Europska država.

VL
BF
bf23
23:01 24.08.2023.

Budući akteri korupcijskih afera se rugaju urbanom levičaru koji se iz bajke probudio u realnosti stvarnog života u kojem se očito ne snalazi. Sve skupa tragikomično

VL
BA
banini
13:05 25.08.2023.

Grad Zagreb bi uz svaki malo viši vodostaj Save plivao. No našli su se mladi neke druge organizacije, volje i htijenja i izgradili nasipe, i Zagreb od poplave 1964 nije više nikada plivao. Jedan od onih koji su gradili taj nasip bio je i Milan Bandić, ali ne kao gradonačelnik već kao Skojevac i omladinac učesnik radne akcije ORA "SAVA". Ovi pak iz školskih klupa ako imaju nekog visoko pozicioniranog u redovima HDZ-ea idu direktno u EU Parlament i tamo lupaju budalaštine i to za veliku lovu. Naivno je uvjeravati nas da je grad postao takav kakav je u zadnje dvije tri godine kako je na vlasti Možemo. Ne nije on je sustavno prepuštan nebrizi i vrlo je blizu izjavi Milanovića da je štakorana ! Svi koji su izišli iz socijalističko-komunističkog sustava su bitno napredovali, jedino je Hrvatska nazadovala, a nazaduje i dalje. Stoga neka se mladež zapita i potraži tko je stvarni krivac !

VL
DU
Deleted user
23:14 24.08.2023.

Mladez Kradezea - bilo bi vam bolje da se zaposlite u Zrinjevcu- tek onda komentirajte. I to bez utjecaja sredisnjice.

VL
NO
Nostromo
20:54 24.08.2023.

A hrvatska pod hdz-om, grobnica hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.