Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportom protiv droge

Mladež HDZ-a uredila nogometno igralište za djecu

lopta portal
Tomislav Miličević/VLM/Pixsell
05.05.2013.
u 10:18

Miroslav Meštrović, predsjednik vinkovačke Mladeži HDZ-a, kaže kako su akciju organizirali pod sloganom „Sportom protiv droge“ kako bi se mladi animirali da se što više bave sportom

Članovi Mladeži HDZ-a Vinkovci postavljanjem zaštitne ograde prema prometnoj cesti i ocrtavanjem igrališta završili su uređenje nogometnog igrališta u Starčevićevoj ulici u Vinkovcima koje su ranije opremili golovima.

Miroslav Meštrović, predsjednik vinkovačke Mladeži HDZ-a, kaže kako su akciju organizirali pod sloganom „Sportom protiv droge“ kako bi se mladi animirali da se što više bave sportom budući je, kažu statistike, u posljednje vrijeme povećana konzumacija raznih vrsta droga. U planu je postavljane živice s jedne strane igrališta, prema parkiralištu kako bi se smanjio utjecaj štetnih plinova na zelenu oazu u središtu grada.

- Potporu Mladeži dao je i gradonačelnik Mladen Karlić prisjetivši se da je i njemu samome kao djetetu dok je živio u stambenoj četvrti Lapovci najviše nedostajalo nogometnih igrališta jer je to prostor gdje se najviše djece okupi, gdje se oni druže i bave sportom. Stoga mu je drago što je Mladež odlučila urediti ovog igrališta u dijelu grada u kojemu ima puno djece - kaže Miroslav Meštrović dodajući kako je u akciji sudjelovalo 30-ak djevojaka i mladića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije