Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavila je u suzama
Povratak na članak

Mladenka isprobavala vjenčanice, a onda joj je teta rekla nešto što ju je slomilo

Djevojka je bila uzbuđena što će pronaći haljinu iz snova za svoje vjenčanje, no okrutna teta sve je uništila

Komentari 6

Avatar Čaruga
Čaruga
23:46 31.07.2022.

Ovaj tekst je originalno objavljen u srpnju 2016. Svakih 6 godina me slomite na pola sa ovom pričom. Morate najavit da je tekst teškog emotivnog sadržaja a ne da se zalete ljudi slabih emocija i misle da je neka glupost a ono mentalno nas slomite. Moram sutra na posa a kak sad da zaspim?

VL
ZA
Zana55
23:00 31.07.2022.

Valjda se od 2016. Jordan već oporavila…majko mila koje novinarstvo i što objavljujete

VL
DU
Deleted user
10:41 01.08.2022.

Kad sam pročitao sadržaj srce mi je htjelo puknuti od žalosti.Jadna mladenka.Razmišljam i nemogu se oteti dojmu da ovo podcjenjivanje inteligencije čitatelja nije slučajno.Od toliko nepravda u životu koje dnevno doživljavamo od psihičke torture,svjesno skretanje pažnje od stvarnih problema kao što je galopirajuće siromaštvo,raslojavanje društva i socijalne,političke i opčenito društvene nejednakosti sad je na redu izglupljivanje sirotinje radi lakše manipulacije.Što neinformiraniji i gluplji lakše je čovjekom manipulirati.Samo je pitanje vremena kad će nas početi čipirati.To nije daleko jer je važnija informacija da je meso na akciji 19,99 nego političke odluke u ime nacije.

VL
Avatar lasta mala
lasta mala
07:52 01.08.2022.

Dobro što vi izmislite ali što ja čitam...

VL
Avatar MBF
MBF
08:20 01.08.2022.

Ono što nitko ne zna jest da ova tetka danas radi za Večernji list i svakih 6 godina stavi ovaj tekst na portal da se malo nasladi tugom svoje nećakinje.

VL
DU
Deleted user
21:45 31.07.2022.

Da je to moja tetka ja bi ju izbacila iz butika.Neznam zašto ju nije izbacila njezina mama već je dozvolila da joj vređa ćerku.To nije nikakva tetka to vjestica prava

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.