Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNO!

Mladenci doživjeli grozno iznenađenje nakon svadbe, oglasila se policija

Vjen?anice i svadbena odijela
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
11.10.2022.
u 10:45

Razmjeri štete u ovom trenutku nisu poznati.

Mnogima su dani oko vjenčanja među najljepšima u životu. Međutim, mladenci iz Salzburga neće pamtiti po dobrome dan nakon vjenčanja. Naime, njima su ukradeni svi vjenčani darovi.

Krađa se dogodila u salzburškom Pinzgauu, a mladenci su doživjeli šok kad su shvatili da im je netko ukrao sve darove koje su dobili od gostiju na svom vjenčanju.

– Svi darovi mladenaca ukradeni su u noći sa subote na nedjelju. Nakon uručenja darovi su odloženi u automobil parkiranom na javnom parkiralištu pored hotela. Kad su mladenci sljedećeg dana otvorili vozilo, bilo je potpuno prazno, stoji u policijskom priopćenju, piše Fenix-magazin.

Razmjeri štete u ovom trenutku nisu poznati. Mladoženja tvrdi da je automobil bio zaključan, no kako nije bilo tragova provale istražitelji sumnjaju u to da jedna od vrata možda nisu bila dobro zaključana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije