Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad bombom

Mještani vidjeli čovjeka s bijelom naprtnjačom da trči prema šumi

'25.09.2013., Karlovac - 33-godisnji Nenad Amic u neutvrdjenim je okolnostima tesko ranjen oko 7 sati ujutro u selu Gornji Sjenicak. Zbog teskih ozljeda koje je zadobio vozilom hitne pomoci je iz karl
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
27.09.2013.
u 11:30

Djelatnici policije ispituju, neslužbeno doznajemo, prijatelje Nenada Amića i njegove djevojke Željane, koja bila s njim kad se eksplozija dogodila, te sve koji bi mogli rasvijetliti slučaj te otkriti tko je i zašto na Nenada bacio bombu

Nenad Amić i njegova djevojka Željana trčali su poslije napada do jedne kuće iz koje su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

– Očajna sam zbog onoga što se dogodilo mojem Nenadu. S kćeri sam došla iz Plitvica i sada mu pokušavamo pomoći kako god možemo – kazala je Dragica, majka Nenada Amića koji je u srijedu ujutro ranjen u Gornjem Sjeničaku pokraj Karlovca. Policija je potvrdila da su zadobivene rane nastale od minsko-eksplozivnog sredstva te da je istraga u tijeku. Mladen Krajačić, zamjenik karlovačke općinske državne odvjetnice, kazao nam je da su upoznati sa slučajem te da je očevid obavljen po njihovu nalogu.

– Izdali smo potrebne naloge, konkretno za vještačenje tragova koji su nađeni na mjestu događaja. Policija provodi kriminalističko istraživanje i ispitivanja u potrazi za zasad nepoznatim počiniteljem – kazao je M. Krajačić.

Djelatnici policije ispituju, neslužbeno doznajemo, prijatelje Nenada i Željane, koja bila s njim kad se eksplozija dogodila, i sve koji bi mogli rasvijetliti slučaj te otkriti tko je i zašto na Nenada bacio bombu kada je djevojku ujutro pratio u srednju školu u Karlovac. U mjestu se šuška da su Željana i Nenad, nakon eksplozije i nakon što je netko pucao u njega, zajedno bježali te su došli do jedne kuće iz koje su zvali policiju i Hitnu pomoć koja je po njega došla u Dom zdravlja u Vojniću. Već je tamo policija prvi put ispitivala par. Govori se, također, da je netko od mještana nakon eksplozije vidio čovjeka s bijelom naprtnjačom kako bježi prema šumi u Sjeničaku. Željana je, doznajemo, jako potresena i nije prespavala kod kuće. Nenad Amić jučer je operiran u Zagrebu.

>> Bacili bombu na 33-godišnjaka dok je vozio djevojku u školu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije