Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBUNA U KOSINJU

Mještani na nogama zbog projekta HEP-a: 'Žele nas potopiti, tjeraju nas iz kuća, bagerima oru groblje'

08.11.2021.
u 13:49

Zbog gradnje HE Kosinj neophodno je potopiti tri naselja i iseliti 150 stanovnika. Svi će biti obeštećeni, ističu u HEP-u

Komentara 18

GE
geler203
15:07 08.11.2021.

Imate sreće što više nismo u komunizmu i sve je naše jer vas nitko ne bi ni pitao nego bi bilo u ime naroda. Ovako bar možete dobiti veću cijenu nego sami da prodajete a i da se toga riješite jer ni ne možete nikome prodati.

NO
No1
14:37 08.11.2021.

Svi bi jeftinu struju, ali ne bi jezero. Svi bi jeftino odlagali otpad, ali ne u svoje dvoriste. Svi bi nuklearku, ali ne bi skladistili nuklearni otpad. Svi bi kupovali jegtino zemljiste uz smetliste i na njemu gradili kuce, ali ne bi da im smrdi. Ali, uvijek se radi o novcu. Izgleda da im ne daju onoliko koliko su si oni zamislili.

NO
No1
14:58 08.11.2021.

Ono sto mene zapravo energetski brine... zasto se odustalo od nuklearke na otoku Viru? Sad bi taman bilo vrijeme tamo napraviti nuklearku. Uklopila bi se savrseno u prostorni plan otoka Vira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?