Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e-dražba
Povratak na članak

Mjesečno 800 zahtjeva za ovrhu nekretnina

Ako se na dvije dražbe ne pojave kupci, postupak se obustavlja jer vjerovnik ne može istu nekretninu ovršiti dvaput

Komentari 4

R0
R00kie
17:45 08.09.2015.

pravila se moraju postovati i racuni se morajuplacati. nitko ne razmislja kako je strani kojoj dug nije isplacen. u zapadnim zemljama bi vam kozu oderrali ali bi se naplatili

VL
DD
ddh
07:36 09.09.2015.

Pa odkud sad to. "Führer" Milanovic je jucer izjavio, kako je Hrvatska sredjena drzava i kako sve jos nije bas najbolje, ali je dobro, a sekretarica SKOJ-a, Pusicka ( HNS i nije nis drugo, nego na neki nacin SKOJ-e, SDP-a)) je izjavila, da drzava raste. Radmanovi Jutelovci su odmah kolportirali tu vijest, a Munizaba se je pozurila nebi li brzo sa ekipom snimatelja dokumentirala, kak suda teku med i mlijeko. I vidi vraga. Sad odjedamput se povecava i broj blokiranih i broj ovrha kao i broj onih koji zbog ovrha gube krov nad glavom. A ovrha jos k tomu provodi bastion komunizma i neradnika zwang FINA. I to putem interneta, da nitko nemre nekaj prigovoriti. Nema kaj nema, Alice je tu u zemlji cudesa, pa se i sekretarica Pusic vjerojatno vidi kao Alice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.