Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJAN IZVJEŠTAJ

Mjesecima se pisalo o Putinovim problemima sa zdravljem. Sad ga je pregledao liječnik i otkrio 'dijagnozu'

Russian President Putin holds his annual press conference in Moscow
Foto: POOL/REUTERS
1/23
11.01.2024.
u 09:09

"Veseli glas, veseo hod, zdrav razum i razmišljanje. Nijedan politički vođa na svijetu nije Putinu ni blizu", napisao je doktor o Putinovu zdravlju.

Ruski liječnik pregledao je predsjednika Vladimira Putina u srijedu, tijekom njegova prva posjeta Čukotki na istoku zemlje. Šef odjela Okružne bolnice Čukotka Denis Kloss objavio je procjenu Putinovog zdravlja i rekao da je ono "izvrsno".

O Putinovom zdravlju godinama se pričalo. U listopadu 2023. stotine tisuća Rusa tražilo je informacije na najpopularnijoj tražilici u zemlji Yandex nakon što je neutemeljena glasina da je Putin doživio srčani udar dospjela na naslovnice diljem svijeta, piše Newsweek.

Kloss je Putinovo stanje ocijenio kao "izvrsno". "Veseli glas, veseo hod, zdrav razum i razmišljanje. Nijedan politički vođa na svijetu nije Putinu ni blizu", objavila je ruska državna novinska agencija RIA Novosti Klossovu izjavu u izvještaju o "dijagnozi".

Liječnik je savjetovao Putinu da se više odmara, rekavši da to igra veliku ulogu u dugovječnosti. Također je usporedio zdravlje 71-godišnjaka sa zdravljem američkog predsjednika Joea Bidena. "Dob ima kolosalan utjecaj na Bidena. Iako se čini da ima zdrav način života i prehrane, godine su definitivno uzele svoj danak", rekao je liječnik.

VEZANI ČLANCI:

Putin je rekao stanovnicima Anadyra da sportu dnevno posveti dva do dva i pol sata. "Najmanje dva sata, nekad i malo više, jer tu je teretana, bazen, sve to skupa, tuširanje, dva i pol sata", rekao je. "Svaki čovjek treba znati da tome mora posvetiti vrijeme. To je jedan od najvažnijih društvenih pokazatelja razvijenosti društva", dodao je.

Inače, Putin je na predizbornoj turneji po Rusiji uoči predsjedničkih izbora u zemlji 2024. koji su zakazani za 17. ožujka. Prema ustavnim promjenama donesenim prije rata u Ukrajini, Putin bi mogao ostati na vlasti do 2036. Putin je u prosincu najavio da će se kandidirati za reizbor. Ako uspije, to bi mu bio peti mandat na mjestu ruskog predsjednika.

VIDEO Putin posjetio regiju Čukotka na ruskom Dalekom istoku

Komentara 15

Avatar Sidewinder
Sidewinder
09:58 11.01.2024.

Putin je psihopat, čovijek bez duše i savjesti. Raspad SSSR-a i poraz Rusije u Hladnom ratu od strane Zapada su u njemu razvile traumu i kompleks manje vrijednosti. Njegov cilj je obnoviti neku formu SSSR-a, propale imperije. Nažalost Putin i Rusi nisu ništa naučili iz raspada SSSR-a, prave razloge u svojoj umišljenosti ignoriraju i zato će kad-tad morati ponoviti povijest. Sljedi raspad Rusije ali nažalost proje nego se to dogodi, napraviti će taj podli patuljak još puno zla i to ne samo u Ukrajini.

Avatar marlony
marlony
20:14 11.01.2024.

Putler...the end

GO
goran2hr
09:56 11.01.2024.

Bilo je javljeno kako je bolestan, na samrti kao i saveznik mu Lukašenko. A i ljudi oko njega žele da ga ubiju (za svaki slučaj, ako od bolesti ništa). Zapadnjaci su ga proglasili za ratnog zločinca i zabranili mu da više kupuje rakete kod Kima. Osudila ga je i RH. Rusi svi izginuli. Ostali su bez streljiva. Gospodarski su propali i sada gladuju. I smrzavaju se također. Pa što to sad taj doktor priča? Iduća dva tjedna biti će ključna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije