Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski parlament
Povratak na članak

Mišljenje o ulasku u Schengen napisano pozitivno, ali ljevica negoduje: Hrvatska je pas napadač kojemu bacamo kost

Nacrt dokumenta zasad je jasan: Europski parlament 'prihvaća bez amandmana' prijedlog koji mu je stigao iz Vijeća EU

Komentari 27

LE
lenger
17:54 10.10.2022.

Lako je Ircima lupetati! Ja sam gazda u svojoj kući i ako netko hoće na silu unutra, ja ga imam pravo bacit van. To je moja odluka i samo moja a ne od nekog susjeda koji živi na petom katu.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
18:08 10.10.2022.

Oni zele nama zapovijediti kako da cuvamo svoje granice? Njima svima je lako zbog onog dijela zakona gdje se migranti I azilanti kojima je odbijeno boraviste u njihovim zemljama vracaju u zemlju ulaska na prostori EU. I kaj bu onda Hrvatska s milionima azijskih, africkih a sada I kubanskih dojdeka?

VL
LU
lupiga
19:01 10.10.2022.

Vratili me Mađari s Goričana jer nisam imao zeleni karton u autu, a ove bi kao trebali puštati preko šume?

VL
Avatar Cantor
Cantor
18:24 10.10.2022.

Europska lijevica želi da se proces zamjene domicilnog stanovništva što brže izvrši i da njima tako mrska bijela rasa konačno prestane postojati. Zato Hrvatska mora potpuno otvoriti svoje granice svima jer je to u skladu sa prograsivnom politikom. Tko se tome protivi taj je već znamo što: ravnozemljaš, antivaxer, homofob, šovinista, rasista, ustasa i noge mu smrde....

VL
DU
Deleted user
17:59 10.10.2022.

Srpima opaliti vize i maximalno postrožit ulaz i prolaz kroz Hrvatsku.

VL
DO
domolub
21:16 10.10.2022.

onda ta gospođa neka sveeee te izbjeglice uzme ksebi nemam apsolutno ništa protiv

VL
HU
Hubrvi
23:17 10.10.2022.

Nije ta inicijativa za sprecavanje hrvatskog ulaska u Schengen krenula od evropske ljevice. Ta ljevica se hvata samo za ono, sto toj lijevici razni Bosanci, Bencicke te cijele hrvatske ljevice sufliraju. Ponavlja se isto kao kod sudjenja generalima Gotovini, Markacuu i Cermaku. Onda je haasko tuziteljstvo uzimalo zdravo za gotovo sto su mu prezentirali Mesic, Cicak, Puhovski i drugovi. I onda je peta kolona na celu sa Mesicem radila isto, sto i danasnja peta kolona na celu sa Bencickom, Grmojom i Bosancem danas radi.

VL
PV
prcko.vita
18:39 10.10.2022.

Činjenica jeste da će Hrvatski policajci sigurno bolje i kvalitetnije čuvati vanjske granice EU nego sada Slovenci. Naravno, trebati će i Brisel da još malo odriješi kesu sa eurićima da se povećaju plaće policajcima, da se zaposli još policajaca i da se kupi kvalitetna oprema za čuvanje granice. To je sve realno i izvedivo, i onda će EU imati od 1. siječnja kvalitetno čuvane vanjske granice, a debele Švabe će moći konačno da putuju na more bez zastajkivanja i kolona, kao što kaže ona pjesma. Čista win win situacija, samo treba Brisel da konačno dadne novce da se povećaju plaće u HR, jer ovo je stvarno više sramota.

VL
DU
Deleted user
19:39 10.10.2022.

Nisu to vise nase granice.

VL
SE
serđo12
22:55 10.10.2022.

U Schengen ćemo teško ući za ovu Novu Godinu !

VL
SE
serđo12
22:53 10.10.2022.

Hrvatske granice treba čuvati od zapadne strane jer od tamo dolaze bande , kriminal i radioakt. otpad . Ovi jadnici s istoka samo pitaju vode i prođu prema zapadu .Opasniji su deset puta ovi u odijelima s kravatama koji dolazee sa zapadne strane i vješto nas pljačkaju !

VL
Avatar Tikvica
Tikvica
19:30 10.10.2022.

Ljevica je u pravu, Hrvatska je prepuna imigranata iz BiH koji se samo bave lopovlukom i vise na socijali

VL
NA
najposebniji
18:23 10.10.2022.

Opet ljevica pokazuje da ima puno više mozga, a korupcija u policiji je toliko legendarna da se glas prenosi u briselske hodnike i kancelarije. Još je mnogima potrebno crtati kolika je sprega s kriminalom, iako balkanski mafijaši s hrvatskim putovnicama uredno destabiliziraju normalan život građana EU. A desnica će ionako prditi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.