Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila dojmove
Povratak na članak

Hrvatica iz Barcelone: Život ide dalje. Nama koji smo ostali

La Rambla nikada nije bila tiha kao sinoć, komentirala je Mirta Kišak Koch

Komentari 12

Avatar Trpimir
Trpimir
11:32 18.08.2017.

Ma daaa, opet svijecice,porukice, srceki.. svi smo tuzni, sad se je jos vise volimo i tak.. Ovo je mislim najvisi stadij gdje moze doseci ljudska glupost. Inace sinoc na ulicama jednog drugog europskog grada ima priliku gledati i slusati s uzasom i zgrazanjem nekoliko mladih muskih muslimana iz Sj.Afrike kako pjevaju arapske pjesme plesu i vesele se sve u sesnajst.. Da li netko o tome izvjestava sa ulica europskih gradova?? Ovo je postalo nepodnosljivo neukusno kitsch nebuloze vrijedjanje ljudske inteligencije i dostojanstva.

VL
DU
Deleted user
14:04 18.08.2017.

ahahaaaa, ajd sad drzite se za rucice palite svijecice I pjevajte svi smo mi Barcelona.....do slijedeceg gazenja, pa onda opet iz pocetka, drzite se za rucice palite svijecice I pjevajte svi smo mi Madrid ....pa onda opet do slijedeceg gazenja, , drzite se za rucice palite svijecice I pjevajte svi smo mi Valencija.... pa onda opet iz pocetka, drzite se za rucice, palite svijecice i pjevajte svi smo mi Sevilja...I tako u krug oko Spanjolske.

VL
DU
Deleted user
11:12 18.08.2017.

Borba protiv luđaka - nemojte od njihovih uradaka raditi medijske događaje. Ako mediji informairaju o teroru u dvije rečenice i bez naslova u novinama teroristima će biti manje zanimljivo. To je takozvani ruski model kada kaže Putin" počinitelj je mrtav, bomba je izazvala manje oštećenja na zgradi policijske postaje i nitko nije ozljeđen."

VL
ME
Menjik
14:09 18.08.2017.

Jel eiffelov toranj vec bio u bojama spanjolske, jel se vec farbaju profilne slike. ako ne, treba sto prije s tim početi, tako se bori s terorizmom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.