Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istupio iz stranke

Miroslav Škoro vratio HDZ-u svoju člansku iskaznicu

škoro
Anto Magzan/Pixsell
13.07.2012.
u 21:26

Vraćanje iskaznice, kaže, nije manifest nikakve vrste i stvar je njegove osobne odluke. Nema “pravog trenutka” za ulazak ili izlazak iz bilo koje stranke

Točno je da sam prije nekoliko mjeseci istupio iz članstva u HDZ-u, kao što sam i najavio u svojoj knjizi, potvrdio nam je Miroslav Škoro. Vraćanje iskaznice, kaže, nije manifest nikakve vrste i stvar je njegove osobne odluke. Naravno, mediji će špekulirati, ali dopustite mi da kažem kako nema “pravog trenutka” za ulazak ili izlazak iz bilo koje stranke ili organizacije, ističe Škoro, kojeg ovakva politika ne zanima i smatra da ne služi ničemu, a ponajmanje budućnosti naše djece.

– S druge strane, žalosno je da se tako banalnoj stvari, izlaska jednog običnog člana, pridaje više pozornosti nego činjenici da sam u vrijeme aktivnog bavljenja politikom svoju saborsku plaću davao u humanitarne svrhe i nakon samo osam mjeseci sjedenja u saborskoj klupi samoinicijativno vratio mandat. Nisam konzumirao ni jednu od saborskih povlastica, pa čak ni jedan putni nalog – dodaje Škoro, čije je viđenje politike i života suprotno od onoga što se događa u našoj zemlji. No, unatoč svemu, nada se da će, zbog tihe većine kojoj i sam pripada, stvari ići nabolje, “a svatko neka čini po svojoj savjesti i onoliko koliko može”.

Ključne riječi

Komentara 110

OB
-obrisani-
22:31 13.07.2012.

alot e ve se slazemo

Avatar drg
drg
07:11 14.07.2012.

pravi HRVAT RODOLJUB.

OB
-obrisani-
22:00 13.07.2012.

djakputnik a kaj ono vase tursko zavijanje pasa macaka i kojota-to je muzika????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije