Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli ga mrtvog

Mirko Kulić nije se javljao policiji jer je umro sam u svojoj kući

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
24.05.2019.
u 14:47

Riječ je o muškarcu za kojim je nedavno Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu raspisalo tjeralicu jer se nije javljao policiji, a osumnjičen je za ubojstvo Tihomira Martiškovića (25) lanjskog lipnja na svom kućnom pragu.

Djelatnici PU karlovačke pronašli su danas ujutro mrtvo tijelo muškarca u kući na području Netretića. Riječ je, doznajemo neslužbeno o Mirku Kuliću (83) koji je mrtav pronađen u svojoj kući u Donjim Stativama kod Netretića. Riječ je o muškarcu za kojim je nedavno Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu raspisalo tjeralicu jer se nije javljao policiji, a osumnjičen je za ubojstvo Tihomira Martiškovića (25) lanjskog lipnja na svom kućnom pragu.

Podsjetimo, ubio ga je u večernjim satima 17. lipnja kada mu je Tihomir došao na kućni prag nepozvan, pa ga je starac, uvjeren da je riječ o lopovu koji ga je došao opljačkati, ubio pucavši proma nepozvanom gostu pet puta. Meci su probili vrata, a kobni je metak mladića pogodio u prsni koš. Tek udućega dana traćio je od susjeda da zovu policiju jer je, kako im je rekao, ubio provalnika.

Mirko je po uhićenju pušten na slobodu do početka sudskog postupka uz uvjet da se redovito javlja u nadležnu PP Duga Resa što je on i činio do siječnja ove godine. Od tada mu se gubi trag, pa je ŽDO izdao tjeralicu za njim, obzirom da je Mirko u Hrvatskoj živio s njemačkim državljanstvom.

Nitko od susjeda nije ga vidio mjesecima, no kako je Mirko živio povučeno, niti previše komunicirao sa susjedima i imao je jako dobro ograđeno dvorište, nisu posumnjali ništa. Stoga policija na vrata njegove kuće nije pokucala po dojavi mještana, već su, temelj ovlasti koje imaju u takvim slučajevima, provjerili je li Mirko na svojoj adresi. No, danas u 5.35 sati pronašli su ga mrtvog u svom domu. Slijedi kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili jeli umro prirodnom smrću ili je uzrok smrti nešto drugo.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
15:08 24.05.2019.

Čovjek od 83 godine nestao a oni ispisali tjeralicu umjesto da mu pregledaju kuću ?

LI
liliZG
16:15 24.05.2019.

Gubi mu se svaki trag,..... bože moj, a da je netko pogledao u kuću?, .. što pozvone na vrata i odu?... a ovaj se već mumificirao...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
16:19 24.05.2019.

ubojica je bio na slobodi??kaj je ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije