Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U očekivanju suđenja

Mirko Cetinski: Teško je. Nema nastupa, kolege me ne zovu...

cetinski (1)
Duško Marušić/Pixsell
20.06.2011.
u 14:55

Obitelj je uputila žalbu zbog zapljene automobila, a podigli su i nekoliko tužbi, među ostalim i protiv nekih medija

Mirka Cetinskog sreli smo jučer u pulskim prostorijama Ladonje. Kazao nam je da je onamo doveo novinara svog Radio Rovinja, da nije član ni Ladonje niti bilo koje stranke ili udruge. Na preplanulom Cetinskom sa sijedom bradicom vidi se da je skinuo nekoliko kilograma.

– Teško nam je, ali jedva čekamo da suđenje počne. Držim da će to biti u jesen. Istine se niti bojimo niti stidimo. Jedino nas je strah utjecaja Končarova kapitala na cijeli taj proces – odgovorio nam je Cetinski na pitanje kako se nose s problemima u koje su zapali.

– Moram kazati da gospodin Končar i njegovi odvjetnici tempirano pronalaze četiri-pet novih svjedoka, prodavatelja nekretnina koje mi uopće ne poznajemo. Dosad je doveo oko 40 svjedoka, a ni jedan osobno ne poznaje Vinku, a kamoli da su s njom razgovarali – požalio nam se Mirko Cetinski te naveo da je obitelj uputila žalbu zbog zapljene automobila, da su podigli i nekoliko tužbi, među ostalim i protiv nekih medija.

– Na svu je imovinu stavljena zabilježba, dakle na moju, Vinkinu i Matteovu. To znači da doista teško funkcioniramo jer se ne možemo koristiti ni svojim računima. Pritom je i Vinki plaća bila blokirana cijelih pet mjeseci. Uz to, nakon zapljene vozila, ona nema čime ići na posao pa je ja vozim autom svog poduzeća jer drugih vozila nemamo. Vinki je plaća deblokirana nakon ročišta na Trgovačkom sudu u Pazinu krajem prošle godine, kad je revizija ustanovila da Končar duguje Radoloviću 5 milijuna eura zbog nezatvorenih računa. Govorilo se, naime, da Radolović duguje Končaru oko 15 milijuna eura, a ispostavilo se drukčije – kaže Cetinski.

Otkako je obitelj u problemima, Mirko Cetinski nije imao nijedan pjevački angažman.

– Godinu dana nisam imao nastup, a prije sam ih znao imati 50-ak u godini. Sve ovo vrijeme nijedan kolega ili menadžer s estrade nije sa mnom kontaktirao. No drago mi je što mi obični, mali ljudi iz Istre iskazuju simpatije – povjerava nam Cetinski, koji sada živi od 3000 kuna plaće koju ima na svom Radio Rovinju.

– Supruga kao profesorica ima oko 10.000 kuna plaće, no to sve pojedu krediti koje smo kod Hypo banke uzimali još prije – kaže Cetinski koji je zadovoljan što karijera njegovih sinova Tonyja i Mattea (radi za RTL) nije pomućena:

– Oni su prejaki..

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar docCL
docCL
15:15 20.06.2011.

Je, tesko je Mirko, jako tesko.Zamracis 40 milja eura, blokiraju ti vile i aute. Je stvarno je tesko.Ni tvoja svojta Ante te nece braniti.Neki dan sam bio kod Zelea a tvoj Toni si je pikal tetovazu \"moji su roditelji nevini,a brat mi je heteroseksualac.\"

AN
anonimna1
15:51 20.06.2011.

plača mi je 3000 tisuće kuna . A kolikima je i manja ili je ne dobivaju mjesecima. E sada češ ih razumiti.A nemaju nikakve uštede i još su podstanari jer nisu kreditno sposobni.

NE
neverane
23:55 20.06.2011.

Jedino nas je strah utjecaja Končarova kapitala na proces, veli Mirkec.A nas je strah utjecaja tvog kapitala na pravosudni sustav,veli narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije