Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nalaz vještačenja
Povratak na članak

Mirjana Pukanić popila je preveliku količinu lijekova

Smrt nesretne žene, koja je pronađena mrtva u svome stanu u Ilici 7. siječnja, službeno 
se ne vodi kao samoubojstvo

Komentari 11

TO
Toni50
12:39 25.01.2012.

Banac joj je presudio svojom muškom diganozom da nije za lječenje u Hrvatskim za to predviđenim ustanovama nego neka se sama dozira koliko i kako ona normalna to želi i hoče.. I Šta ima u hrvatskoj da se suprug i i familija brine o supruzi kada su zato debelo plačeni Banci prije jaki iz amerike potijerani amerikanci !!!

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
12:54 25.01.2012.

\"Budući da je Mirjana Jusup Pukanić imala ozbiljnih zdravstvenih problema\" Pa kako sad ovo, pa najveći stručnjaci kod hrvata B.a.b.e, Sarnavka, Banac rekli su da je zdrava i da joj ne treba hospitalizacija, nego su je spremili u sigurnu kuću.

VL
FU
fusgenger
14:00 25.01.2012.

Obdukcija provedena mjesec dana nakon smrti , sahrane i krematorizacije??? A \"novinar\" o tome niti slova!? Nema zime dok imamo ovakve \"novinare\". Da se nije na internetu pojavila sumnja da je žena ubijena jer je \"puno znala\", ne bi se milicija ni udostojila bar jedan ovakav falsifikat prezentirati.

VL
KU
kukuriku
14:22 25.01.2012.

...a sada bi \"novinarka-Senka-manekenka \" tribala Opravdavati-Mirjanu Pukanic´, zbog Pukijevog-Prijateljstava sa Mesicém i judbasíma??

VL
KU
kukuriku
14:24 25.01.2012.

..ako je bila u Psiho-Krizi od Cocaina,...sigurno se predozirala sa bilo-címe ..\"sve cá njoj dodje pod ruku\", ..otvorite TV i pogledajte rat-narkokartela u Meksiku....,i sve vam je jasno !!

VL
KU
kukuriku
14:47 25.01.2012.

..a zasto se nepreispita i objavi kako je Pukanic´-posta Multi-Miljoner $$ i Mesicév prijatelj-Kronoloski od 1992.??

VL
LA
larala
15:15 25.01.2012.

mirjana pukanic nije nikakva žrtva pa ju nema potrebe ni takvom prikazivati i tim puniti novinske stupce....živjela je kako je željela, završila je kako je željela.... za razliku od puno drugih žena koje pocivaju u miru zahvaljujuci spornom i nikakvom sustavu i ludosti svojih pomahnitalih supruga...ako treba o necem pisati, bolje pišite o njima

VL
RO
Roozha
18:11 25.01.2012.

Mirjana RIP, nije ti bio lak zivot. Znala si sto dolazi po tebe, nadam se da si se pobrinula da ostavis neke materijalne tragove ukoliko dodje do ovoga i povuces neke glavonje za sobom.. Zivi bili pa vidjeli!

VL
TO
tomokaro
21:16 25.01.2012.

ZA ROOZHU !Da lijepo si i mudro to rekla ali to pali u uređenoj državi, pa znaš i sama s kim je Puki bio u prijateljskoj vezi da je čak i onog glAvonju nazivao Tomica dok ga je rođena mama zvala TOMOO! Draga moja da je Mirjana i htjela ostaviti nekakove tragove i ukazati na zločude, vjeruj bila je onemogućena u samom početku. Vjerujem da su je dobro, dobro pratili.prisluškivali i sve ono što ide uz špijunčine i njihovu djelatnost.

VL
SE
SENKA
09:59 26.01.2012.

25.01.2012. u 14:00h fusgenger je napisao/la: Obdukcija provedena mjesec dana nakon smrti , sahrane i krematorizacije??? A \"novinar\" o tome niti slova!? Nema zime dok imamo ovakve \"novinare\". Da se nije na internetu pojavila sumnja da je žena ubijena jer je \"puno znala\", ne bi se milicija ni udostojila bar jedan ovakav falsifikat prezentirati. Upravo tako u kojoj se još državi osim naše može pokojnika kremirati prije rezultata obdukcije? Tko je to sa sigurnošću mogao potvrditi i dati dozvolu za pokop. Nadam se da su sada sretni svi Pukijevi \" prijatelji\" a posebno njegova mila kćerkica.

VL
RI
rina
11:00 27.01.2012.

oh,boze dragi kakva nagadanja.ustvari niko nista nezna.jedino Mirjana je bila ta kaj je bila upoznata sa svojom situacijom.Mirjane nema medu nama,tako da istinu niko nece naci.pustite Mirjanu da pociva u miru Bozijem !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.