Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mirjana Pukanić: Ovo ne bih nikome poželjela, neka mirno počiva

mirjana-hr.jpg
import
24.10.2008.
u 11:34

Mirjana Pukanić, supruga ubijenog Ive Pukanića, još se nalazi u sigurnoj kući, a dobila je i policijsku zaštitu kao i njezina kći. Dala je izjavu za Slobodnu Dalmaciju.

- U šoku sam, ne mogu doći k sebi. Istina je da smo se rastavljali i da se događalo svašta, ali ovo ne bih nikome poželjela, strašno... Neka mirno počiva, to je sve što mogu reći.

Mirjana Pukanić osvrnula se i na kćer s kojom nije u kontaktu nekoliko mjeseci.
- U užasnom sam strahu za nju, ali morate shvatiti da se svašta događalo zadnjih mjeseci i da je moj suprug – laka mu zemlja – učinio mnogo da nas razdvoji. Dijete se naslušalo ružnih priča o mami, da se drogiram, da imam ljubavnike, svašta, tako da zasad ne želi da se sretnemo.

Moram poštovati tu njezinu želju. Ne želim ništa na silu, stvari se polako moraju normalizirati. Osim toga, trenutačno je okružena rodbinom koja nema baš lijepo mišljenje o meni.

Iako je bila u strahu nakon ubojstva Ivane Hodak, nije slutila ovakvu sudbinu svojega supruga.
- Ne znam što bih mislila, ali sigurno je da je tu nešto čudno. Otkako je ubijena Ivana Hodak, stalno mislim na to i stalno sam u strahu. Pratila sam kako o slučaju izvještava Globus, a kako Nacional i jasno mi je da se tu nešto događa. Svakako, ne mogu reći da sam slutila da će se još nešto dogoditi, ali nisam prestala misliti na to.

(I.Vi)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije