Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirao na facebooku

Maras uzvratio Holy: Ne lažem, uvijek kažem što znam

studenti poduzetnici Gordan Maras
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.12.2014.
u 20:59

Jedino se nadam da ne žele da na vlast dođe Tomislav Karamarko. Da ne bude glas za ORAH, u biti, glas za Karamarka, napisao je Maras na Facebook profilu

 U svojim političkim istupima ne lažem. Uvijek kažem što znam, mislim i što me se pita, odgovorio je reagiranje ORAH-a Gordan Maras na svome Facebook profilu nakon što su ga optužili da je lagao kada je kazao da postoji dogovor između OraH-a i SDP-a.  U ORaH-u su istaknuli da neće ulaziti u postizbornu suradnju sa SDP-om jer Vlada ne provodi Plan 21 te da "ORaH ne može surađivati sa strankama Kukuriku koalicije jer nisu vjerodostojne i politički odgovorne u provedbi predizbornih obećanja i vlastitog programa te sigurno neće sudjelovati u političkom projektu koji bi omogućio produžetak sadašnje neuspješne politike koja nije u interesu građana i građanki Hrvatske".

Gordan Maras na to je odvratio:

 "Jedino što sam ikada govorio o ORAH-u jest da ne znam previše o njihovim ljudima (osim o Mireli, Škrlecu i jednoj njenoj sjajnoj kolegici Sonji Hodak) i njihovom programu te da njihovi sadašnji birači sigurno nisu bivši birači Tomislava Karamarka, odnosno da su to birači lijevog centra. Ne znam koji je motiv takvog priopćenja i nadam se da se radi o pogrešci. Mirela Holy svoju političku afirmaciju ima zahvaliti SDP-u, isto kao i ja te vjerujem da se ne srami toga što je bila članica SDP-a više od 10 godina, a u tome periodu zastupnica i ministrica ispred SDP-a", drugi je dio izjave koju je Maras napisao na Facebook stranici. 

Maras je ujedno čestitao kolegama iz ORaH-a na podršci predsjedniku Josipoviću jer su podržali pravu osobu koja iza sebe ima rezultate i viziju za naredni mandat. Podsjetio je kolege iz ORAH-a da je predsjednik Josipović došao na to mjesto iz SDP-a, kao i Mirela Holy te da je socijaldemokrat i da ga je SDP na ovim izborima podržao.

"Bez obzira što to nisam izjavio SDP i ORaH već sada surađuju na drugom mandatu predsjednika Josipovića. Na kraju, želim ORAH-u i Mireli Holy puno uspjeha u budućem radu, a posebno na profilaciji njihovog programa i ljudi. Jedino se nadam da ne žele da na vlast dođe Tomislav Karamarko. Da ne bude glas za ORAH, u biti, glas za Karamarka", napisao je Gordan Maras.

>>Holy: 'Nikakva suradnja sa SDP-om nije moguća. Nema koalicije nakon izbora'

Komentara 21

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
22:01 07.12.2014.

Kazalište komedija. Jasno je ko dan da je Orah samo jos jedan u nizu pijuna u režiji Ive Josipovića. Narod nije naivan da da glas Orahu kao i Sdpu. Pokazali ste sto znate, a to je da su svi kljucni pokazatelji u boji stranke. Zalosno da ama bas nista niste napravili.

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
22:10 07.12.2014.

Maras je po rezultatima među najgorim ministrima, a izgleda da mu je fotelja već srasla sa stražnjicom pa je on ne bi napuštao.

DU
Deleted user
22:33 07.12.2014.

Lako za Marasa, nije tvrdi orah....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije