Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpad gorući problem

Mirela Holly ustrojila OraH u Splitu

Mirela Holy
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
15.02.2014.
u 15:15

Bivša ministrica zaštite okoliša osvrnula se i na gorući problem ovoga dijela Dalmacije, a to je odvoz komunalnog otpada u Makarskoj i Trogiru, koji već osam dana nemaju gdje odlagati svoje smeće.

Tatjana Radmila predsjednica je splitskog ogranka Održivoga razvoja Hrvatske, (ORaH- a) koji jeutemljen u nazočnosti predsjednice stranke Mirele Holy. Bivša ministrica zaštite okoliša osvrnula se i na gorući problem ovoga dijela Dalmacije, a to je odvoz komunalnog otpada u Makarskoj i Trogiru, koji već osam dana nemaju gdje odlagati svoje smeće.

-Problem je stvoren jer ga se nije krenulo na vrijeme i sustavno rješavati. Gradovi bi odmah trebali započeti s primarnom selekcijom čime bi se smanjila količina otpada.

Izdvojili bi biootpad i korisne vrste optada čime bi se količina koja se odlaže na deponij smanjila za 40 posto. U tom slučaju ne bio bio toliki problem Karepovcu prihvatiti otpad Makarske i Trogira.

>> Stazić potpuno izignorirao HDZ-ovce, jedino Holy protiv Bajićeva izvješća!

Komentara 8

NV
novo vriijeme
20:01 15.02.2014.

Mirela je bila jedna od mnogih vođa stranaka u Hrvatskoj dok u Saboru nije jedina glasovala protiv izvješća državnog tajnika i rezultata borbe protiv kriminala u Hrvatskoj. Tada se izdigla iznad ostalih.

GO
golub
17:40 15.02.2014.

Bolest oraha (orahova muha) se po Hrvatskoj širi.

AM
ameris
17:54 15.02.2014.

Dr.Holy kao u studentskim danima ! Prije par dana u Osijeku,jučer u Sa boru,danas u Splitu ,sutra u Zagrebu...samo ne zaboraviti na sebe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije