Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneni postupak

MIP skinuo imunitet HNS-ovcu zbog krivotvorenja isprava

Ivica Mandić
Patrik Macek/PIXSELL
14.12.2012.
u 10:34

MIP je jednoglasno dao odobrenje na zahtjev podnesen 29. studenog ove godine jer je Općinsko državno odvjetništvo podnijelo optužni prijedlog protiv Mandića.

Hrvatski sabor danas je na prijedlog Mandatno-imunitetnog povjerenstva skinuo imunitet HNS-ovu zastupniku Ivici Mandiću koji je u Sabor ušao kao zamjenik ministra Ivana Vrdoljaka.

Naime, Općinski sud u Našicama tražio je odobrenje Sabora za vođenje kaznenog postupka protiv Mandića zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv vjerodostojnosti isprava, krivotvorenja službene isprave.

MIP je jednoglasno dao odobrenje na zahtjev podnesen 29. studenog ove godine jer je Općinsko državno odvjetništvo podnijelo optužni prijedlog protiv Mandića.

Komentara 11

EN
ENTUZIJASTA
12:43 14.12.2012.

HNS?!!! Pa ti su rodjeni u sukobu interesa,što su njima papirići tipa isprava,dozvola isl.???!

OB
-obrisani-
11:59 14.12.2012.

Postovani! MIP skinuo imunitet HNS-ovcu zbog krivotvorenja isprava * Ma nije moguce;-)) casni HNS-ovac;-))) Lijep pozdrav!

VI
VisAVis2
12:52 14.12.2012.

Dugo mu je bidnome tribalo. Kod SDP/HNS-a i zamjene deru, a što je onda sa glavnim igračima. Blaženi Sanader, kod HDZ-a samo je jedan krivac i kvit (ostali ili ništa ne znaju ili su tek pstupali po nalogu onog jednog okrivljenog)! Sve su pare na jednom mistu, nije nego ih uzet. A kod ovih, tko će znati koliko se je SDP/HNS ovih miševa razmililo okolo po kukuruzištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije