Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROVANJE
Povratak na članak

MIP odbio zahtjev za skidanjem imuniteta Grmoji i Ostojiću, Saboru predlaže da Milanoviću od 1. ožujka zamrznu mandat

HNS-ova Nada Turina Đurić dodaje kako su mostovci potrošili godinu dana na nesnalaženje u vođenju države i svi su pritom uzimali plaće.

Komentari 3

DU
Deleted user
15:43 02.02.2017.

Partijska logika: Nije bitno što je nepošteno bitno je da mogu nekom da mogu nekome nešto spočitnut i problem riješen.

VL
AB
abendblatt
17:25 02.02.2017.

MIP je cista smijurija, tu svatko zastupa i brani kriminal svoje stranke, po Marasu, ako mozete vi mozemo i mi, raspustiti takvo povjerenstvo odmah, oni moraju biti nepristrani prema svakom, strancka pripadnost ne smije doci do izrazaja.

VL
Avatar dobry
dobry
20:10 02.02.2017.

Duboko sam razočaran postizbornim postupcima bivšega Premijera Vlade, gospodina Milanovića, koga cijenim jednim od jačih političara i državnika na domaćem terenu. Nije mogao preći preko vlastitoga ega, pomiriti se sa izbornim porazom i nastaviti raditi u interesu države. Njegov nekontrolirani ego koštao ga je i poraza na zadnjim izborima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.