Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pješačkoj zoni

Ministru Mirandu Mrsiću Audi odvezla 'pauk' služba

auto
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/4
15.11.2013.
u 11:59

Njegov vozač parkirao ga je u pješačkoj zoni pokraj gradske tržnice, što nije promaklo koprivničkoj "pauk" službi, koja ga je podigla i odvezla

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić jutros je imao nezgodnu situaciju u Koprivnici. Čekajući početak javne tribine na temu reforme radnog zakonodavstva i mirovinskog sustava u Županijskoj komori Koprivnica, sa suradnicima je kratio vrijeme u obližnjem kafiću. U međuvremenu je ostao bez automobila.

Njegov vozač parkirao ga je u pješačkoj zoni pokraj gradske tržnice, što nije promaklo koprivničkoj "pauk" službi, koja ga je podigla i odvezla.
– U životu se svašta događa. Napravili smo pogrešku i to ćemo platiti – kazao je ministar. Među novinarima se proširila informacija da je Audi službeno vozilo MUP-a.

– To je službeno vozilo ministarstva – odgovorio je samo Mrsić.

Jesu li platili kaznu za nepropisno parkiranje i dizanje vozila ili su, kao što neki tvrde, imali dopusnicu parkirati se u toj zoni, nismo uspjeli doznati.

Kako bilo, Audi je za kratko vrijeme bio (propisno) parkiran nedaleko od zgrade Županijske komore.

>> Pronađen Vrdoljakov skuter, već za vikend njim će u Njivice

Ključne riječi

Komentara 18

GR
GRUP
12:56 15.11.2013.

Obavijest Tz. premijer Hrvatske Zoran Milanovic jucer je prekrsio Ustav Hrvatske tj. clanak 23 ustava Hr Jucer je Vlada Hr naredila radnu obavezu onima koji strajkaju za bolje uvjete u zdravstvu ... Tim cinom je prekrsen Ustav Hr clanak 23

DA
Dawar
12:30 15.11.2013.

Zašto je ovo vijest, pa normalno da će mu dignuti auto ako je parkiran nepropisno

BU
bubimir
13:21 15.11.2013.

vijest bi bila da su mu digli Audi i onda ga otpeljali u sisak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije