Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnja da joj netko smješta

Ministrica Žalac: Ne znam kome smetam, ali mi se obrisi kristaliziraju

Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
20.03.2019.
u 19:59

Zasad ću ostat suzdržana, kazala je Žalac i nije htjela otkriti u koga sumnja da joj namješta

Ministrica Gabrijela Žalac našla se na udaru kritika nakon vijesti da joj je pred kućom parkiran skupi Mercedes koji nije prijavljen u imovinskoj kartici. Na prvu obitelj ministrice Žalac ni iz njena ministarstva nisu pojašnjavali o kakvom je vozilu riječ, da bi danas ona rekla da pripada njenim roditeljima, a vozilo je u vlasništvu tvrtke za najam vozila šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja.


 

Žalac je gostovala je u Dnevniku Nove TV gdje je rekla da ima dokaze i insinuacije da joj netko smješta.

Na konstataciju da je oporba optužuje da je dala kontradiktorne izjave Žalac je kazala: "Bila sam apsolutno precizna". Ugovor o najmu je donijela u studio. Naglasila je da je njezina majka sklopila ugovor. "U slučaju mene kao ministrice krši se zakon o GDPR-u", kazala je.

"Svu svoju imovinu i buduću prijavila sam i prijavit ću u imovinskoj kartici i siguran sam da kad budem kupila automobil unijet ću ga u imovinsku karticu", rekla je.

Govorila je i Josipu Stojanoviću Jollyju i kreditu koji je dobio. "Taj kredit koji je dobio za hotel je dobio u mandatu SDP-a", rekla je.

"Poznajem Stojanovića od kada sam ministrica, par puta smo ručali", dodala je Na pitanje je li mu pogodovala, ponovila je da nije.

Rekla je da misli da joj netko iz stranke namješta. "Zasad ću ostati suzdržana", kazala je i nije htjela otkriti u koga sumnja da joj namješta.

"Imam dokaze i insinuacije", dodala je. "Ja ne znam koga smetam, ali sada mi se obrisi kristaliziraju", kazala je Žalac na ponovljeno pitanje kome smeta.

Na pitanje je li problem u smjeni generacija na području Slavonije, kazala je da se to treba vidjeti te dodala da je uvijek problem u smjeni generacija. Na upit ima li ambicije napredovati u stranačkoj hijerarhiji, odgovorila je da će o tome raspravljati kada budu unutarstranački izbori.

Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa predočit će, kaže, uplatnice za najam luksuznog Mercedesa.

"To je medijski linč", naglasila je.

Video: Izjava Josipa Stojanovića Jollyja

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
20:21 20.03.2019.

Smetaš nama poreznim obveznicima, uhljebu jedan!

AN
Antiflašist
20:39 20.03.2019.

3 godine bez vozačke isto podmentnuto, mecka podmetnuta, prekomjerna kilaza isto podmetnuta.

VA
Valer
20:17 20.03.2019.

Suprug biznismen prijavljen na minimalac a vozi puničinu E klasu. Tko je tu lud...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije