Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples pod maskama

Ministrica iz Libije obećala gradnju bazena u Bjelovaru

maskembal Kluba žena Bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
05.02.2012.
u 13:05

Zadužena sam i da Stjepanu Mesiću posmrtno pošalem tople pozdrave od Sadama uz kojega je bio do kraja – poručuje libijska ministrica

Članice Kluba žena Bjelovar upriličile su prvi ovogodišnji gradski maskenbal, a čime su i na ovo područje donijele dašak karnevalskog ozračja.

Raspoloženi gosti jučer su uživali u plesu pod maskama, a najuspješnije grupe i pojedinci nagrađeni su diplomama. Naime, strogi ocjenjivački sud imao je izuzetno tešku i složenu zadaću, a na kraju su se članovi ipak uspjeli usuglasiti da su grupnu pobjedničku nagradu zaslužile dame iz proširene Europske unije, a slijedile su Štrumfete, te vampiri. Pojedinačno je pobijedila ministrica gospodarstva iz Libije, ispred princeze od Monaka i bjelovarske milostive.

- Svoj sam pozamašni kapital došla uložiti u bazene i rekreacijski centar koje vam u Bjelovaru godinama obećavaju, ali od toga nema ništa – poručila je ministrica iz Libije, te prenijela i posebne pozdrave.

- Želja mi je vidjeti bivšeg predsjednika Mesića a kako bi mu posmrtno prenijela tople pozdrave od Sadama uz kojega je bio do kraja – dobro je bila raspoložena ministrica iz Libije.

Vesela maškarana ekipa uz zvuke glazbe zabavljala se do kasnih noćnih sati, a svi su na kraju ustvrdili kako žale zbog spoznaje da Bjelovar nema značajniju karnevalsku tradiciju, a koja svakako dobro dođe za raspoloženje, posebice u ovim recesijskim vremenima.

Ključne riječi

Komentara 9

BR
Brandfackel2
15:43 05.02.2012.

Pijane bjelovarske provincijalke ne znaju razliku između Saddama Husseina i Moamera Gaddafia. Nije problem što one ne razlikuju Libiju i Irak nego je problem što to nisu uočila ova bezvezna piskarala što sami sebe nazivaju novinarima.

BR
Brandfackel2
15:48 05.02.2012.

Ha, ha, ha, valjda je poručio Mesiću da nauči hrvatske \"novinare\" zemljopisu...

Avatar gadogadni
gadogadni
15:39 05.02.2012.

Sadam iz Libije? to te ja pitam...A Moamar iz Iraqa, jel taj šta ostavio kao posljednju želju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije