Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

Ministrica Holy policiji prijavila prijetnje smrću

'27.01.2012., Ministarstvo zastite okolisa i prostornog uredjenja, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb - Na konferenciji za medije ministrica zastite okolisa i prostornog uredjenja Mirela Holy predsta
'Goran Stanzl/PIXSELL'
Autori: jra, mzr/VLM
05.06.2012.
u 17:05

Prijetnje ministrici redovito stižu, potvrdila je M. Halužan, dok u PU zagrebačkoj kažu tek kako je istraga u tijeku

Zagrebačka policija službeno je potvrdila da je ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy prijavila prijetnje smrću koje dobiva, no ništa ne žele otkriti, osim da je istraga u tijeku.

Ni glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša i prirode Marina Halužan nije bila puno detaljnija. Kazala je tek kako ministrica prijetnje dobiva svako malo te da je u tijeku siguronosna procjena, nakon koje će se donijeti odluka treba li joj dodatno osiguranje.

Ministrica Holy se, podsjetimo, još u travnju požalila u javnosti da joj telefonski prijete zbog novog zakona o zbrinjavanju otpada, koji ne ide na ruku određenim interesnim lobijima. Iako su prijetnje, kazala je tada, bile očekivane, tek treba vidjeti radi li se o nervoznim i psihički nestabilnim pojedincima.

No zaredale su i redovite prijetnje poštom na njezinu adresu koje se nikako ne mogu ignorirati.

Komentara 33

TO
tom
19:35 05.06.2012.

jadna. ništa nije napravila pa nekako mora privući pozornost javnosti i medija!

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
13:29 05.06.2012.

majko mila....niti pristojnu obuću ne zna odabrati....pa će svoju imbecilnost pokušati prekriti PR-om? dajte maknite te narcise iz novina nas zanimaju djela, a ne fikcije fetiš ženske sumnjive intelektuale

OB
-obrisani-
23:57 05.06.2012.

Crnokosa Cicciolina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije