Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ministrant iz Nerežišća vratio nas u vrijeme Ivice Kičmanovića

Vjerski pozdrav na službenom skupu u prostorijama ministarstva nije zabilježen godinama pa se ne treba čuditi što su neki mediji novi način pozdravljanja u državnoj instituciji izvukli u naslove.

Komentari 2

Avatar abakus
abakus
15:01 21.04.2016.

A možda bi se, s druge strane, i naša "javnost" mogla prilagoditi ponovno starom pozdravu koji je silom izbačen iz uporabe nakon '45.... Hajde, ne pretjerujte više, neka čovjek pozdravlja onako kako i inače pozdravlja.

VL
MR
MrkiMedo
15:22 21.04.2016.

Bolje da pozdravlja sa "Smrt fasizmu, sloboda narodu!", kao sto se cuje u Sabornici. Onda vjerojatno nitko ne bi o tome pisao. Ocito jos uvijek nismo slobodni. Kao da je 1945.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.