Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje redovita distribucija testova
Povratak na članak

Ministarstvo zdravstva demantira Ban Toskić: 'Tiha većina zdravstvenih djelatnika provodi testiranja'

"Napominjemo da su liječnici obiteljske medicine u stotinama ordinacija diljem Hrvatske, uz svoj redovni rad, cijelo vrijeme cijepili svoje pacijente, a sada provode i testiranja. No, njih Ban Toskić niti ne spominje", stoji u priopćenju

Komentari 1

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
15:05 19.01.2022.

Zapravo se sve svodi pa pitanje para - testiranja odavno provode oni koji imaju privatnu praksu po domovima zdravlja, pa dobivaju cash direktno u svoju blagajnu. A liječnici zaposleni po domovima zdravlja su se "uzjogunili" jer lovu od HZZO-a dobiva dom zdravlja, a ne oni direktno. I to je cijela poanta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.